Mala šefica u kraljevskoj obitelji

 TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK
Novi nadimak

Otkriveno kako u školi zovu malu princezu Charlotte zbog njenog karaktera

Britanski mediji oduševljeni su nadimkom koji je kći princa Williama i Kate Middleton dobila u školi.

Britanski mediji oduševljeni su nadimkom koji je kći princa Williama i Kate Middleton dobila u školi.

Već se dokazala kao "mala šefica" u svojoj obitelji i mamina produžena ruka kada na javnim događanjima treba dovesti braću u red, no nadimak princeze Charlotte koji su joj nadjenuli u dječjoj školi Willcocks u Kensingtonu, prvorazenda je senzacija jer otkriva da u red dovodi i cijeli svoj razed. Britanski mediji oduševljeni su otkrićem da je u školi svi znaju kao "princezu ratnicu". Dobila ga je još u prvom razredu i pun je pogodak.

Poznavateljica prilika u kraljevskoj obitelji, Katie Nicholl, predviđa za Mirror kako bi taj nadimak mogao dugo pratiti sedmogodišnju Charlotte jer odražava njezinu borbenu osobnost. "Velika je avanturistica, prilično je poznata po svojoj snažnoj osobnosti", izjavila je Nicholl.

image

Ozbiljan pogled ‘princeze ratnice‘

GEOFF ROBINSON/SHUTTERSTOCK

Pa ipak, nadimak "princeza ratnica" po uzoru na Xenu iz istoimene serije nije Charlottein jedini nadimak. Njezina majka, Catherine, princeza od Walesa, zove je skraćenicom Lottie. To se slučajno otkrilo tijekom njenog nedavnog posjeta Sjevernoj Irskoj, kada je Kate u razgovoru o djeci sa sunarodnjacima rekla da su klinci o kojima je bila riječ "istih godina kao Lottie".

image

Na posljednjem ispraćaju svoje bake, kraljice Elizabete

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

Njen tata, princ William, nadjenuo joj je nadimak "Mignonette", što na francuskom znači mala i nježna, ali ga je mala fajterica očito prerasla. Ako je vjerovati izvješćima o njezinim avanturističkim podvizima kad ne ide u školu i ne mora dugo stajati mirno na službenim događanjima, nadimak princeza ratnica odlično joj pristaje.

Linker
26. travanj 2024 04:21