Bogataško imanje

Otkriveno kako izgleda dom Meghan Markle: ‘Nezamislivo bogatstvo nekom je stvarnost‘

Vojvotkinja od Sussexa ponovo je dala intervju za jedan američki magazin, uburkala britansku javnost, ali i otkrila kako igleda kuća i imanje u Montecitu gdje živi s princom Harryjem i njihovom djecom

Uoči dolaska u Veliku Britaniju gdje bi 5. rujna trebali prisustvovati One Young World 2022. samitu, princ Harry i njegova Meghan opet su na meti kritika. No ne zbog njihovog dolaska u prinčevu domovinu, već zbog intervjua koji je Meghan Markle jučer dala američkom magazinu The Cut.

Izjavila je kako su se ona i Harry osjećali prisiljenima napustiti Britaniju jer samim postojanjem remete dinamiku hijerarhije.

Komentirala je i loš odnos njezinog supruga i princa Charlesa nakon odlaska iz kraljevske obitelji. Otkrila je kako joj je Harry rekao: ‘‘Izgubio sam tatu u ovom procesu. Ne mora njima biti isto kao meni, ali to je njegova odluka.‘‘

To je odmah izazvalo pa je osoba bliska Charlesu komentirala kako bi princ bio jako tužan ako bi osjetio da je njihova veza izgubljena jer on jednako voli oba svoja sina.

No osim već dobro poznatih prepucavanja na relaciji Sussex - kraljevski dvor, američki magazin prvi je dobio uvid u velebno 14,5 milijuna dolara vrijedno imanje u Montecitu gdje Harry i Meghan žive sa svojom djecom.

image

Velebno imanje u Montecitu nedaleko Santa Barbare

THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Autorica teksta Allison P. Davis napisala je kako je njihovo grandiozno imanje ona vrsta posjeda koja vas podsjeća kako je nezamislivo bogatstvo nekome svakodnevna stvarnost. Kuću je usporedila s klasičnom toskanskom vilom, a imanje kao mješavinu vinograda u Napi i ladanjskim klubom na Beverly Hillsu.

U vrtu se nalaze dvije ogromne međusobno povezane palme koje Harry zove po sebi i Meghan pa i njihov sin Archie kada kraj njih prolazi uvijek kaže ‘‘Bok mama, bok tata.‘‘

U dnevnoj sobi para nalazi se veliki klavir glumca i redatelja Tylera Perryja - u čijoj su vili na Beverly Hillsu prvi put odsjeli nakon preseljenja iz Kanade - kao i svijeće s ružinom vodicom Soho Housea i udobni stolci. Na imanju prepunom biljaka, nalazi se i velebni bazen, teniski teren pa čak i kokošinjac, jezero...

image

Dvije granama isprepletene palme dobile su ime Harry i Meghan

THE GROSBY GROUP/GROSBY GROUP/PROFIMEDIA

Potom je autorica detaljno opisala i njihov veliki ured u kojem se nalaze dvije velike fotelje presvučene plišem postavljene jedna do druge iza velikog izrezbarenog stola, okrenute prema sobi poput prijestolja. Na imanju prepunom biljaka, nalazi se i velebni bazen, teniski teren pa čak i kokošinjac.

Iako im ova kuća nije bila prvi izbor, jer po dolasku u SAD nisu imali dostatne financije, no kako su se ubrzo snašli i potpisali ugovor za Netflix i Spotify procijenjenih na skoro 95 milijuna dolara, kuća koju su dugo razgledavali uskoro je postala njihova.

‘‘U početku je nismo željeli niti razgledati do kraja jer nas je osvojila na prvi pogled, ali nismo imali novaca. Jer uđeš na ovo imanja, hodaš i osjećaš neopisivo zadovoljstvo. Sreću, slobodu… Ovdje se baš tako i osjećam, slobodno i sretno", rekla je Meghan.

Linker
16. travanj 2024 13:33