nije joj bilo lako

Otkriven žalostan razlog zbog kojeg je Meghan cijelo vrijeme nosila odjeću bež boje

Zbog stroge hijerarhije u kraljevskoj obitelji, dopale bi ju najdosadnije boje haljina za javna događanja, sve dok se nije pobunila i počela odijevati kako želi.

Otkako su Harry i Meghan ispričali svoju stranu priče, u njegovoj domovini javnost je i dalje podijeljena. Većini se ne sviđa rečeno u gledanoj Netflixovoj dokumentarnoj seriji jer blate njegovu obitelj. Najčešće korišten argument jest taj da se Meghan nije trebala udati u kraljevsku obitelj ako nije bila spremna na žrtve, kao da je brak s engleskim princem neka vrsta "španjolske čizme".

Kako god bilo, Meghan je u dokumentarcu ispričala detalj koji oslikava u kojoj mjeri udaja za princa može biti mučna. Mnogi su se pitali zašto je prije bijega iz Velike Britanije s Harryje, nosila haljine i komplete u bojama koje joj ne laskaju. I sama je priznala da je bila svjesna da su njene kombinacije u svim nijansama puderastih tonova bezlične.

image

Meghan i princ Harry 2019., prilikom posjeta Južnoj Africi

SPIRITPICS/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

"Zašto sam ih svejedno nosila? Pridržavala sam se nepisanog pravila da se na javnim događajima nikad ne odabire boja koju nosi kraljica. Ali ni boja koju nose ostale više članice kraljevske obitelji. Nisam imala izbora. Jedine boje za koje sam bila sigurna da ih nitko neće nositi su bež, boja devine dlake, prljavobijela. Zato sam nosila puno prigušenih tonova. Nadala sam se da ću se tako uklopiti. Dakle, ne postoji verzija mene koja nije pokušala učiniti sve što je moguće da se uklopim. Nisam htjela osramotiti njegovu obitelj", ispričala je.

Nije baš da se od nje očekivalo da odjene jutenu vreću, ali ta boja smatrala se sasvim prihvatljivom za bivšu glumicu, pridošlicu u kraljevsku obitelj.

image

Harry s Meghan u senzacionalnoj crvenoj haljini

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Poslije odluke da sa suprugom napusti dužnosti u njegovoj obitelji i Veliku Britaniju, njezin izbor odjeće drastično se promijenio, piše Express. Živnula je, proljepšala se, došla je sebi u modnom smislu. Promjena njezinih outfita iz neutralnih u žarke boje ocijenjena je kao "čin prkosa". Komentatori su bili u pravu: njezina crvena večernja haljina britanskog brenda Safiyaa koju je nosila na glazbenom događaju, Mountbatten Festivalu u Royal Albert Hallu, ili zeleni komplet s potpisom Emilije Wickstead koji je izabrala za proslavu dana Commonwealtha - njezina su modna pobuna.

image

Modna pobuna na posljednjem službenom događaju

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Radilo se o posljednjim, otprije dogovorenim obavezama u kraljevskoj obitelji. Nazirala se sloboda, početak novog života daleko od dvora, više je nije bilo briga tko će na tim događanjima u kraljevskoj obitelji nositi istu boju. Kao da im je htjela poručiti: koga zanima što će nositi, neka je pita jer više neće biti modnog tlačenja.

Linker
19. travanj 2024 12:51