Ni Harry nije bolji

On više uopće nema lijepih riječi o Meghan: ‘Ta žena je zlonamjerna!‘

Obrušio se i na princa Harryja, koji je s Meghan odstupio s mjesta višeg člana kraljevske obitelji 2020. i preselio se u Kaliforniju.

Poznato britansko lice s malih ekrana, Piers Morgan, u svojem je posljednjem ispadu kritizirao Meghan Markle, rekavši za vojvotkinju od Sussexa da je "zlonamjerna". 57-godišnji voditelj, koji je poznavao Meghan puno prije nego što se vjenčala za princa Harrya, ustvrdio je da Meghan "sustavno pokušava naštetiti kraljevskoj obitelji i monarhiji". No, bivši voditelj gledane britanske televizijske emisije Good Morning Britain poriče da je "bezobzirno opsjednut" vojvotkinjom, unatoč tome što je u nekoliko navrata tijekom godina bio iznimno glasan u svojim stavovima kojima joj nije bio nimalo naklonjen.

Zapravo, Piers vjeruje da je "naivno" vjerovati da je on fiksiran na njezin život. Popularni voditelj je za časopis Daily Mail‘s Weekend izjavio: "Ona je namjerno od sebe, s Harryjem, napravila veliku priču posljednjih nekoliko godina. Moj je posao bio komentirati aktualne vijesti, pa tako i nju.

image

Ovakvim ponašanjem teško je moguće da Harry i Meghan izglade odnose s obitelji

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Branio se: "Nisam pisao o njima ništa više od drugih kolumnista. To je samo zato što ljudi znaju da sam je poznavao prije nego što je upoznala Harryja. Znaju da više nikada nije razgovarala sa mnom onog trenutka kada ga je upoznala, što sam samo smatrao prilično nepristojnim i čudnim".

Također je istaknuo kako se ne može pretvarati da njegova početna interakcija sa zvijezdom Suitsa nije formirala njegovo mišljenje o tome kakva je zapravo Meghan, a naglašava i kako je "pokušao biti fer", ali vjeruje da je to "jako teško u njenom slučaju".

"U njezinoj srži, imate nekoga tko je prilično zlonamjeran, tko sustavno pokušava naštetiti kraljevskoj obitelji i monarhiji", kaže Morgan.

image

Piers Morgan

KEN MCKAY/ITV/SHUTTERSTOCK

Obrušio se voditelj i na princa Harryja, koji je s Meghan odstupio s mjesta višeg člana kraljevske obitelji 2020. i preselio se u Kaliforniju.

Rekao je da je odgojen kao "žestoki rojalist" i stoga smatra da je ponašanje para "uvredljivo" i smatra da se "mora zaustaviti".

"Mislim da je Harry u osnovi isti kao Meghan. Njih dvoje su se uvukli u ovu priču i glume žrtve", zaključuje voditelj.

image

Kaže Morgan da je Harry u osnovi isti kao Meghan

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjetimo, sve ovo dolazi u vrijeme kad se na "velika zvona" najavljuju memoari princa Harryja koji sad, nakon kraljičine smrti, očajnički želi izgladiti stvari s obitelji prije nego njegova priča ugleda svjetlo dana. Možda baš iz razloga, sumnjaju mnogi, jer u njoj ima stvari zbog kojih žali što ih je napisao, ali ih sada ne može povući.

Linker
24. travanj 2024 18:21