UVIJEK ZNA ŠTO REĆI

Obožavateljica otkrila Kate da zbog nje nije otišla frizeru, princezin odgovor je sve nasmijao

Princeza i princ od Walesa posjetili su The Rainbow Centre, ustanovu koja pomaže beskućnicima i potrebitima, a ispred zgrade ih je dočekala gomila obožavatelja.

Princeza od Walesa Kate Middleton ponovno je dokazala da zna što treba reći u baš svakoj prilici. Naime, tijekom posjeta Scarboroughu u Engleskoj jedna od okupljenih žena našalila se kako je preskočila odlazak frizeru kako bi vidjela princezu, a Katein je domišljati odgovor oduševio Britance.

Middleton i njezin suprug princ William u četvrtak su se vratili kraljevskim dužnostima nakon kraćeg odmora sa svojom djecom. Posjetili su The Rainbow Centre, ustanovu koja pomaže beskućnicima i potrebitima, a ispred zgrade ih je dočekala gomila obožavatelja. Kraljevski par strpljivo je pozdravljao okupljene, razgovarao s njima te pozirao za fotografije.

image

Princeza se strpljivo rukovala s okupljenima

DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA DOUG PETERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

U snimci koju je objavio Daily Mail vidi se kako se Kate rukovala s jednom od žena u gomili, koja joj je pritom priznala kako je preskočila termin za frizuru. Redom se prolomio smijeh, a Middleton joj je sa smiješkom odgovorila: "Svejedno izgledate divno".

Inače, princ i princeza od Walesa posjetili su Scarborough kako bi pokrenuli financiranje podrške mentalnom zdravlju mladih u suradnji koju predvodi Kraljevska zaklada. U središtu zajednice The Street susreli su se s mladima koji koriste usluge lokalne zajednice, a upoznali su i predstavnike triju dobrotvornih organizacija koje će financirati.

image

Princ William i Kate u Scarboroughu

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Za ovo ju priliku Kate odabrala monokromatski styling u boji devine dlake, koji je uključivao pletenu haljinu dizajnerice Gabriele Hearst s dolčevita ovratnikom te dugački camel kaput brenda Max&Co, a zanimljivo je kako se odlučila za jednostavne naušnice čija je cijena samo 47 kuna.

image

Katein odgovor je mnoge nasmijao

BACKGRID BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Linker
23. travanj 2024 14:30