modernije

Novi kraljevski trend? Nešto se promijenilo u ponašanju Kate Middleton prema fanovima

Osim u rijetkim situacijama, članovi kraljevske obitelji inače ne pristaju na fotografije s obožavateljima na javnim događanjima.

Kate Middleton odradila je prvu samostalnu dužnost ove godine, otkrivši jednu novost u svom odnosu prema građanima.

Princeza od Walesa u srijedu je posjetila Foxcubs Nursery, hvaljeni centar za ranu edukaciju i brigu o djeci u Lutonu, a fotografi su zabilježili njen razgovor s djecom i učiteljicama.

image

Kate je na odlasku pozirala s obožavateljima

JUSTIN TALLIS/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Zanimljivo je da je nakon izlaska iz zgrade pozirala za selfieje s roditeljima koji su došli pokupiti svoju djecu. Kako se vidi na snimci koju je objavila novinarka Daily Maila Rebecca English, Kate je ljubazno pristala na fotografiranje.

Osim u rijetkim situacijama, članovi kraljevske obitelji inače ne pristaju na fotografije s obožavateljima na javnim događanjima. Posljednjih mjeseci nešto su popustljiviji oko toga, a nagađa se da je to zbog želje da si poprave javnu sliku nakon što su se princ Harry i Meghan Markle raspričali i u javnost izvukli puno obiteljskog prljavog rublja.

image

Posjetila je centar za brigu o djeci

I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

Prošlog tjedna i Kate i princ William smiješili su se dok su pozirali za selfieje na svojoj prvoj ovogodišnjoj dužnosti. Bilo je to na službenom otvorenju nove Kraljevske sveučilišne bolnice u Liverpoolu, a selfieje s njima snimilo je 20-ak djelatnika, volontera i posjetitelja bolnice.

image

Dobro se zabavila s mališanima

JUSTIN TALLIS/WPA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

"Bili su tako gostoljubivi. Bili su tako topli i prijateljski nastrojeni", rekla je za PEOPLE oftalmološka tehničarka Amber Otto, koja je sustigla par i snimila selfije s Kate i Williamom.

"Čak i kad su ih žurili van, pobrinuli su se da nađu vremena za sve. Princeza me pitala čime se bavim, razgovarali su sa svima", dodala je.

Na internetskim stranicama kraljevske obitelji ne postoje kodeksi ponašanja kad su u pitanju selfieji s kraljevskom obitelji. Ipak, stariji članovi kraljevske obitelji nisu baš skloni pozirati s obožavateljima, iako se kralj Charles nije bunio kad su građani uperili kamere mobitela prema njemu u Londonu prošle godine.

image

Popričala je s učiteljicama, ali i polaznicima centra

I-IMAGES/EYEVINE/PROFIMEDIA

Kate i William pak s vremena na vrijeme odluče biti opušteniji, no najopušteniji oko toga su bili Meghan i Harry. Tijekom njihovog eventa Invictus Games‘ One Year to Go u Düsseldorfu nisu odbili nikog tko je želio snimiti selfie s njima.

Linker
24. travanj 2024 06:16