Paul Marriott / Alamy / Alamy / Profimedia
Dvije mu je godine tek

Najslađi 'problematičar': Princ Louis nikako da shvati poantu socijalne distance, stalno radi problem

Mnogi roditelji malene djece mogu shvatiti kroz što prolazi vojvotkinja Kate pokušavajući objasniti najmlađem sinu da ne smije dirati i grliti sve ljude koje sretne.

Da je u kućanstvu s troje male djece uvijek živahno, potvrdila je i vojvotkinja od Cambridgea, a pogotovo kada vlada pandemija još uvijek slabo poznatog virusa. Kate Middleton i dalje pokreće inicijative koje pomažu roditeljima u njenoj zemlji, a povodom promocije jedne od posljednjih opisala je s čime se u njihovoj obitelji u zadnje vrijeme najviše 'bore'.

Govoreći o inicijativi "Tiny Happy People", online platformi za učenje namijenjenoj roditeljima i njegovateljima, priznala je kako njezin najmlađi sin ima problema sa shvaćanjem pravila socijalne distance. Princ Louis, koji je navršio dvije godine 23. travnja, nikako da shvati kako se sada ne smije približavati drugim ljudima.

"Louis ne razumije socijalno distanciranje. Kad ode van on se želi grliti sa svima, a pogotovo s djecom i bebama koje su mlađe od njega", priznala je Kate.

Inicijativa koju je sada pokrenula, pokušava pomoći roditeljima i dati im smjernice za dio života između rođenja i kretanja u školu, poučena je vlastitim iskustvom.

U svakoj obitelji isto

Vojvotkinja je priznala da roditelji odmah nakon poroda imaju različite i mnogobrojne načine potpore, od babica ili terenskih zdravstvenih radnika, no postoji značajna praznina u educiranju i vodstvu roditelja kroz godine koje predstoje polasku u školu. "To je informacija koju bih voljela da sam je imala kad sam prvi put postala majka", otkrila je Kate.

Upravo je ova njezina posljednja, petogodišnja inicijativa Happy Tiny People, koja je osmišljena da podupire roditelje i njegovatelje u razvoju jezika i komunikacijskih sposobnosti djece od rođenja do četvrte godine.

"To je kao čarobni prah, stvarno, da se obiteljima daju ti savjeti i alati koje mogu koristiti, pogotovo u prvih pet godina", zaključila je vojvotkinja.

Pročitajte i:

Ljetno osvježenje Kate Middleton: Nitko do sada nije primijetio promjenu na vojvotkinji

Meghan i Harry s punim rukama posla: Archie vjerojatno već hoda i uživa u svom kalifornijskom domu

Kuma princa Georgea stalno mu priređuje spačke: 'Radim mu isto što je i Diana radila svojim sinovima'

Sve više podsjeća na njega: Zašto Kate Middleton uspoređuju s kraljičinim suprugom princom Philipom?

Princ William slavi 38. rođendan: Dar koji je dobio od Kate potpuno će vas raznježiti

Linker
16. travanj 2024 11:30