JWRota/GoffPhotos / Goff Photos / Profimedia
hit oglas

Kraljica nudi posao iz snova: Daje 33 dana godišnjeg i besplatan smještaj, a ni plaća nije sića

Natječaji britanske kraljevske obitelji su tradicionalno medijski popraćeni pa je samo u posljednjih godinu dana bio raspisan i natječaj za batlera početnika, perača suđa, event managera, vrtlare, kućne pomoćnice...

Posljednji u nizu oglasa kraljevske obitelji traži voditelja društvenih mreža koji će brinuti o online imidžu kraljice Elizabete II (93).

Novi šef digitalne službe vodit će maleni tim koji će "pronalaziti nove načine očuvanja kraljičine prisutnosti u javnosti i na međunarodnoj pozornici", poručili su iz Buckinghamske palače. Budućim zaposlenicima nudi godišnju plaću od 54.000 do 60.000 eura, 33 dana godišnjeg odmora, besplatan ručak i priliku kreiranja sadržaja za milijune ljudi - stoji u opisu beneficija ovog radnog mjesta.

CHESTER, ENGLAND - JUNE 14:  Queen Elizabeth II and Meghan, Duchess of Sussex visits the Storyhouse on June 14, 2018 in Chester, England. Meghan Markle married Prince Harry last month to become The Duchess of Sussex and this is her first engagement with the Queen. During the visit the pair will open a road bridge in Widnes and visit The Storyhouse and Town Hall in Chester.  (Photo by Phil Noble - WPA Pool/Getty Images)
Getty Images

"Uloga kraljevskih komunikacija je upoznati svjetsku javnost s ulogom i radom kraljevske obitelji", istaknula je palača u objavi natječaja. "Bilo da pišete o državnom posjetu, o svečanoj dodjeli nagrade ili o djelatnostima kraljevske kuće, morate se brinuti da naši digitalni mediji neprestano potiču zanimanje i dopiru do široke publike."

Iapk, nije kraljica jedina u potrazi za zaposlenicima ove godine: Meghan Markle i princa Harryja napustila je tajnica, dok je vojvotkinja Catherine otpustila svoju dugogodišnju asistenticu Sophie Agnew i to nakon što se vratila s medenog mjeseca. Taj potez mnoge je šokirao jer je Kate Middleton do sada bila na glasu kao nekonfliktna osoba, dok su za Meghan u medijima pisali da je prema svojem osoblju prezahtjevna čemu u prilog ide i to da su je u godinu dana napustile čak tri osobe - osobna asistentica, tajnica i tjelohraniteljica. Njezina bivša agentica je nedugo nakon njihovih otkaza priznala da je sve to ne čudi jer je Meghan "svoje potrebe uvijek stavljala na prvo mjesto, bila je izbirljiva te se udaljavala od onih koji se s njom nisu slagali".

Linker
19. travanj 2024 14:38