Matt Porteous/WPA-Pool / Profimedia, Mega Agency
Stroga, ali pravedna

Kate Middleton svojoj djeci u izolaciji brani samo ovu aktivnost, ali za to ima dobar razlog

Vojvotkinja od Cambridgea zna koliko je važno da djeca kroz igru u prirodi razvijaju svoje kreativne i mentalne sposobnosti pa ih drži podalje od aktivnosti koje im dugoročno mogu naštetiti.

Iako je igranje igrica na računalu ili gledanje crtića i filmova djeci jedna od omiljenih aktivnosti tijekom izolacije, a nekad i van nje, neki roditelji ipak znaju odrediti granice. Jedna od njih je i Kate Middleton za koju kraljevska stručnjakinja Katie Nicholl kaže da vojvotkinja želi da njezina djeca, princ George, Louis i princeza Charlotte također uživaju i u drugim aktivnostima te razvijaju kreativnost.

**STRICTLY EMBARGOED UNTIL 2230 BST SUNDAY MAY 19**  The Duke and Duchess of Cambridge, Prince George, Princess Charlotte and Prince Louis visit the Adam White and Andree Davies co-designed 'Back to Nature' garden during build week ahead of the RHS Chelsea Flower Show, London, UK, on the 19th May 2019.

Picture by Matt Porteous/WPA-Pool

**STRICTLY EMBARGOED TO 2230 BST SUNDAY MAY 19** EDITORIAL USE ONLY.
19 May 2019, Image: 434580650, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Matt Porteous/WPA-Pool / Profimedia, Mega Agency
Kate često sama fotografira svoju obitelj.

"Tijekom pandemije Kate stavlja naglasak na umjetnost, slikanje i izradu stvari što ne uključuje vrijeme provedeno ispred ekrana računala, pametnih telefona ili tableta. Kate je obično vrlo stroga oko toga pa je njihovo korištenje svela na minimum", objasnila je Nicholl.

Iako inače žive u Kengsintonskoj palači, Kate je prije nekoliko tjedana s djecom i princom Williamom otišla u ladanjsku kuću u Norfolk kako bi bili izolirani tijekom pandemije, što je odlična prilika za djecu da provode više vremena u prirodi.

Prince William, Catherine Duchess of Cambridge, Prince Louis, Prince George and Princess Charlotte
Trooping the Colour ceremony, London, UK - 08 Jun 2019, Image: 444753550, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Kate izolaciju provodi s djecom i suprugom Williamom na selu u Norfolku.

Inače, uskoro se približava drugi rođendan princa Louisea, 23. travnja, te će George i Charlotte, kaže Nicholl, najvjerojatnije sami izraditi poklone za svog brata.

U međuvremenu Kate i William trude se napraviti sve u svojoj moći kako bi pomogli drugima tijekom pandemije koronavirusa. Tako će u narednim tjednima povezati partnere svoje humanitarne organizacije s onima koji mogu pružiti praktičnu potporu svima koji su na prvom frontu borbe s virusom.

Prije nekoliko dana, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea javili su se video pozivom u Casterton Primary Academy kako bi se zahvalili učiteljima koji i dalje rade kako bi maksimalno olakšali djeci. Kraljevski par razgovarao je s ključnim zaposlenicima i učenicima, a ova vrsta razgovora bio je njihov prvi takve vrste iz njihovog doma.

Čitajte i:

Uskrs za pamćenje: Kate i William prvo su napravili presedan, a sad već i oni imaju plan za bijeg

Čestitku malog Georgea čuvat će zauvijek: Prisjetila se princeze Diane i svoje majke, ali ne i Meghan

Od studentice do buduće kraljice: Evo kako je stil Kate Middleton evoluirao s godinama

Nije samo Kate princeza: Kojoj je baka bila Grace, a koja je prije kraljevskih dvora bila novinarka?

Najslađe što ćete danas vidjeti: Djeca princa Williama i Kate u neodoljivom videu

Linker
11. travanj 2024 07:12