Nakon formalnosti, opuštanje!

Kate Middleton pokazala dio obiteljskog doma i savršenu odjevnu kombinaciju tijekom druženja s djecom

Na Instagramu Cambridgeovih osvanuo je video kolaž koji prikazuje prinčeve Georgea i Louisa i princezu Charlotte kako s mamom Catherine peku kolače - i uživaju u tome!

Tijekom zadnjih nekoliko dana proslave Platinastog jubileja kraljice Elizabete II. najviše pažnje je privukao princ Louis sa svojim grimasama i ludorijama tijekom protokolarnih svečanosti, za koje je vrlo očito pokazao kako su mu dosadne. No, kada je u opuštenoj atmosferi svog doma, u ležernoj odjeći, okružen samo bratom sestrom i roditeljima, maleni je potpuno drukčije raspoložen.

Naime, na službenom Instagram profilu vojvode i vojvotkinje od Cambridgea objavljen je video kolaž s fotografijama prinčeva Georgea i Louisa, princeze Charlotte i mame Catherine kako zajedno peku kolače u njihovoj kuhinji koja je ukrašena ukrasima s engleskom zastavom.

Čitajte i: Roditeljski ‘tricks and tips‘ primjenjivi i u Kensingtonskoj palači: Vojvotkinja zna kako zabaviti i zainteresirati djecu

"Priprema kolača za lokalnu zajednicu u Cardiffu i za uživanje na uličnoj zabavi platinastog jubileja. Nadamo se da vam se sviđaju!", stoji uz video kolaž.

Na fotografijama se vidi da su djeca, baš kao i mama, odlično raspoložena te da im pečenje kolača odlično ide.

Charlotte, George i Louis bili su u polo majicama i kratkim hlačama, dok je Kate odlično izgledala u bluzi s gingham uzorkom i velikom kragnom te trapericama koje voli nositi u opuštenim prilikama.

Inače, ovaj video je snimljen prije završne svečanosti koja se održala u nedjelju i na kojoj je Louis opet ukrao svu pažnju. Diljem Ujedinjenog Kraljevstva održavali su se javni i privatni ručkovi kako bi se potaknule zajednice na okupljanje i druženje.

Linker
11. travanj 2024 18:46