Eko princeza

Kate je za posebnu svečanost posudila haljinu i reciklirala omiljenu ogrlicu Lady Di

Princeza je odala počast Lady Di koja je i sama bila velika humanitarka, a izborom haljine, koju je posudila vlastitim primjerom pokazala je da se za važnu prigodu ne moraju kupovati nove stvari.

Princeza od Walesa pobrinula se da završni dojam važnog putovanja u SAD bude zaista upečatljiv. Princ William i Kate Middleton na kraju svog trodnevnog putovanja dodijelili su Earthshot Prize nagrade, a svečanost se održala u Bostonu. Kate je još jednom pokazala da itekako ima smisla za mjeru i trenutak, tako je svoj potpuno zeleni outfit - posudila. Haljinu u nježno zelenoj boji posudila je od lanca HURR, a sve je zapečatila smaragdnom choker-ogrlicom, koja je bila jedan od omiljenih komada Williamove pokojne majke princeze Diane.

image

Princ William i Kate Middleton

I-IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA

Tako je 40-godišnja princeza odala počast Lady Di koja je i sama bila velika humanitarka, a izborom haljine, koju je posudila vlastitim primjerom pokazala je i da kraljevska obitelj za važnu prigodu ne moraju kupovati nove stvari, što je u skladu s ekološkim načinom ponašanja i razmišljanja.

image

Kate Middleton odala je počast Williamovoj majci

SAMIR HUSSEIN/POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Lady Di smaragdnu je choker ogrlicu rado nosila

HUGH THOMPSON/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

Choker ogrlica od smaragda i dijamanata bila je jedna od omiljenih komada princeze Diane. Nosila ju je i na vratu, baš kao i Kate danas, a proslavila ga je neuobičajenom uporabom - kao ukras za glavu - što je mlada Diana prilikom posjeta Melbourneu i napravila.

image

Princeza Diana ogrlicu je stavila oko glave u listopadu 1985.

JAMES GRAY/DAILY MAIL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Princeza Diana i princ Charles u posjetu Melbourneu

ANWAR HUSSEIN/AVALON/PROFIMEDIA

Nagradu je pokrenuo njen suprug princ William, koji je zatvorio događanje govorom na pozornici. "Vjerujem da rješenja koja ste vidjeli na Earthshot ove večeri dokazuju da možemo nadvladati najveće izazove našeg planeta. Možemo promijeniti budućnost tako da ćemo ih podržati", kazao je princ William.

William i Kate su se nakon dodjele nagrada u backstageu MGM Music Hall-a u Bostonu susreli i družili s brojnim poznatim osobama.

image
IAN VOGLER/DAILY MIRROR/PA IMAGES/PROFIMEDIA
image

Princ William i Kate Middleton s Davidom Beckhamom

I-IMAGES/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
Linker
09. travanj 2024 22:52