Kampanja u SAD-u

Kate i William u promicanju važne stvari ‘zalutali‘ na košarku, dočekali ih zvižduci

Kraljevski par krenuo je u veliku promotivnu akciju svoje ekološke inicijative, čije će nagrade ove godine dodijeliti u SAD-u.

Svog prvog dana u Bostonu princ i princeza od Walesa pridružili su se 20.000 košarkaških fanova na utakmici Boston Celticsa kako bi promovirali Earthshot Prize nagrade.

William i Kate stigli su na stadion TD Garden, a sjedili su uz sami teren kako bi gledali derbi između Celticsa i Miami Heatsa. Kraj njih su bili vlasnici Wyc Grousbeck i Emilia Faszalari te guvernerka Maura Healey kao i gradonačelnica Bostona Michelle Wu.

Kate i William stajali su za vrijeme izvođenja američke himne, koju su otpjevali polufinalisti desete sezone američke verzije The Voice. Kasnije je kraljevski par i predstavljen gledateljima na velikom ekranu. Mali dio publike je čak i negodovao, dok je većina navijala izgovarajući: "USA, USA".

image

Princ William i Kate Middleton su navijali

PAUL EDWARDS/THE SUN/PA IMAGES/PROFIMEDIA

No kraljevski par nastavio se smijati i fotografirati s obožavateljima, ali i navijati s ostatkom dvorane u kojoj je atmosfera došla do usijanja dok su 17-struki svjetski prvaci igrali protiv Miami Heata u centru Bostona.

Ime Boston Celticsa inspirirano je originalnim Celticsom, nadaleko poznatim košarkaškim timom koji su osnovali irski imigranti u New Yorku, početkom 20. stoljeća.

Prije utakmice kraljevski par susreo se s "obitelji Celticsa" među kojima su bili predstavnici zaklade Boston Celtics Shamrock Foundation, koja koji pruža osnovne programe i strateško financiranje lokalnim organizacijama koje se brinu za rizične populacije ili one koje su u potrebi.

image

U SAD-u promoviraju The Eartshot Prize nagrade

PAUL EDWARDS/THE SUN/PA IMAGES/PROFIMEDIA

Oko arene digitalne oglasne ploče su zasvijetlile zeleno kako bi reklamirale nagrade, dok je navijačima u areni prije utakmice pušten promotivni video Eartshot nagrada.

Inicijativa "The Earthshot Prize" koja uključuje i dodjelu istoimenih nagrada koje dodjeljuje Kraljevska zaklada petorici dobitnika svake godine za njihov doprinos očuvanju okoliša. Kako je najavljeno inicijativa ove godine ima veliko predstavljanje u SAD-u, gdje će kraljevski par održati dodjelu nagrada.

Linker
25. travanj 2024 18:01