Oduševili sve prisutne

Kate i William na Bahamima zasjali u elegantnim izdanjima: ‘Ona je poput Pepeljuge‘

U sklopu svoje turneje, par je posjetio otočje i sudjelovao u brojnim manifestacijama, a na večernjem su prijemu zablistali poput likova iz bajke.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea pojavili su se na svečanom prijemu na Bahamima i još jednom oduševili sve prisutne, ali i javnost diljem svijeta. Riječ je o njihovoj posljednjoj glamuroznoj noći na karipskoj turneji. Nakon što su u četvrtak sletjeli na Bahame, imali su priliku uživati u prijemu u Baha Mar Resortu na bijelim pješčanim plažama.

Kate je zablistala u dugoj svjetlucavoj haljini s ručno vezanim mašnama na ramenu, a kreaciju potpisuje britanska dizajnerice Phillipe Lepley koja je vojvotkinji osigurala ultimativni trenutak Pepeljuge. William je nosio elegantni plavi smoking od baršuna.

Mnogi su ih usporedili s Pepeljugom i princom, a sve zbog Kateine luksuzne haljine koja neodoljivo podsjeća na onu kakvu je nosila junakinja iz poznate bajke.

image

Mnogi su ih usporedili s Pepeljugom i princom.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Kate i William su imali priliku upoznati brojne ugledne ljude s bahamskih otoka, a Kate se za tu prigodu pojavila u još jednom glamuroznom izdanju, nakon što je u ružičastoj metalik haljini oduševila u Belizeu te u onoj blistavo zelenoj dok je boravila na Jamajci.

Čitajte i: William se nije snašao na turneji Karibima: Stvar je spasila Kateina modna diplomacija

No, par uzvanike prijema nije oduševio samo svojim outfitima, već simpatičnošću i pristojnošću. Naime, Kate je u razgovoru s Charlene Pick, jednom od gošći prijema, otkrila kako je uživala u druženju s tamošnjom djecom te kako se nada da će se jednom vratiti s cijelom svojom obitelji.

"Oboje su tako dragi, a Kate je oduševljeno govorila o bahamskoj kulturi", kazala je Charlene.

image

Kate i William su imali priliku upoznati brojne ugledne ljude s bahamskih otoka.

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, prijem je uslijedio nakon napornog dana, kada su vojvoda i vojvotkinja posjetili lokalnu školu u Nassauu, ulični festival Junkanoo i sudjelovali u natjecanju u jedrenju.

Iako su tijekom svojih posjeta Belizeu, Jamajci i Bahamima naišli na toplu dobrodošlicu od mnogih mještana, također su se susreli s napetostima u karipskim zemljama, gdje je Williamova baka, kraljica Elizabeta, i dalje na čelu države. Ipak, dok kraljica obilježava 70 godina na prijestolju, William i Kate sve više pokazuju kako su primjer moderne kraljevske obitelji.

Linker
22. travanj 2024 23:35