Princeza od Walesa razvrstala je i pripremila božićne darove s djecom Georgom, Louisom i Charlottom

 THE PRINCE AND PRINCESS OF WALES/FERRARI/PROFIMEDIA
blagdanski duh

Kad se male ruke slože: Charlotte, George i Louis s mamom su pomagali potrebitima

I najmlađi članovi britanske kraljevske obitelji uključili su se u pripremanje božićnih paketa za najpotrebitije članove društva.

I najmlađi članovi britanske kraljevske obitelji uključili su se u pripremanje božićnih paketa za najpotrebitije članove društva.

Nerijetko ćete čuti kako se "najbolje stvari u životu ne mogu se kupiti novcem", a po mnogima jedna od najvažnijih je osjećaj korisnosti i pomaganja drugima. Čini se kako te vrijednosti svojoj djeci želi usaditi i princeza od Walesa. Naime, Kate Middleton je povela djecu na humanitarni event. S prinčevima Georgeom i Louisom, te princezom Charlottom uključila se u razvrstavanje donacija odjeće, igračaka i hrane, te pripremila božićne darove i pakete za najpotrebitije članove društva.

Na volontiranju i pomaganju drugima inzistirala je pokojna princeza Diana, koja je svoje sinove Williama i Harryja još kao djecu uključivala u razne humanitarne akcije i projekte, a čini se kako su njezinim putem nastavili su sada princ William i princeza Kate.

image

Volontiranje i pomaganje drugimia su najmlađe članove kraljevske obitelji učinili - sretnima

INSTAGRAM

"Bili su odlični, vrijedno su radili i stvarno su nam puno pomogli, svatko na svoj način, ovisno o dobi. No, najvažnije je što će njihov posjet potaknuti mnoge druge da se uključe i pomognu koliko mogu. Svaka donacija i svaka pomoć su bitni, a ovo sigurno neće biti jedini posjet članova kraljevske obitelji, jer su se već raspitali kad mogu ponovno doći i obećali su da će se vratiti", izjavila Rebecca Mistry, suosnivačica i voditeljica organizacije Baby Bank u Windsoru.

"Stvarno smo uživali u njihovom društvu, atmosfera je bila odlična i odradili su sve svoje dogovorene obaveze vrlo metodično i jako organizirano", dodala je.

Dok je mama sa starijim sinom 10-godišnjim princom Georgeom i 8-godišnjom kćeri Charlottom slagala pakete, 5-godišnji princ Louis dodavao im je doniranu odjeću i igračke, koje su stanovnici Windsora prikupili za pakete socijalno najugroženijim članovima svoje zajednice, koji si inače ne bi mogli priuštiti blagdanske darove.

image

Najmlađi članovi kraljevske obitelji na misi "Together At Christmas Carol Service" u Westminsterskoj opatiji

CHRIS JACKSON AFP

Dobro raspoloženi članovi kraljevske obitelji u skladište Baby Banka stigli su autom i iz prtljažnika izvadili donacije koje su sami pripremili za darove: bilo je tu dječje odjeće i obuće, igračaka, hrane i raznih drugih sitnica kojima će razveseliti najpotrebitije.
Prestolonasljednik britanske monarhije, princ William za to je vrijeme dijelio besplatne obroke u menzi centra St. Vincent‘s u londonskoj četvrti Carlisle.

image

Princ William se također uključio u podjelu obroka

INSTAGRAM
image

Princ William i princeza Kate svoju djecu uče važnosti pomganja drugima

HENRY NICHOLLS AFP
image

Kolačii su bili za prste polizati

INSTAGRAM
Linker
27. travanj 2024 19:42