I to smo dočekali

Ipak se vraćaju? ‘Odbjegli‘ princ Harry i Meghan Markle planiraju iznenaditi kraljicu Elizabetu

Iako su mnogi predviđali da vojvoda i vojvotkinja neće tako skoro kročiti na britanski dvor, čini se da će uskoro ponovno puniti stupce britanskih novina.

Tijekom godine puno se šuškalo hoće li se "odbjegli" princ Harry, njegova supruga Meghan Markle i njihov sin Archie vratiti u London, izvor za magazin The Sunday Times rekao je da se njihov povratak očekuje na ljeto.

Naravno, to neće biti povratak u pravom smislu riječi, već samo kratki posjet ostalim članovima britanske kraljevske obitelji i kako bi 12. lipnja prisustvovali paradi "Trooping of the Colour" koja se održava u čast rođendana kraljice Elizabete II.

image
Meghan Markle, princ Harry i njihov sin Archie.
DPPA/DDP USA/PROFIMEDIA

"Trenutni je plan da se kraljičina parada u Londonu odvija normalno, no možda će se je trebati prilagoditi ovisno o situaciji u zemlji", rekao je izvor.

Ako Harry i Meghan zaista dođu u Veliku Britaniju, time će zasigurno izazvati velik interes, kako javnosti, tako i medija koji bi ih ponovno mogli "razapeti" po svojim naslovnicama.

Princ Harry je u kolovozu čak izjavio da bi se već vratio u posjet Velikoj Britaniji da nije bilo ozbiljne situacije s koronavirusom, nakon što su se on i vojvotkinja preselili u Kaliforniju.

"Sljedeće godine dolazi nam svjetsko prvenstvo u ragbi ligi. Definitivno se planiram vratiti. Već bih se vratio da nije bilo Covida-19", rekao je vojvoda od Sussexa.

Humanitarci i producenti

Harry i Meghan trenutno žive u Montecitu, elitnom naselju nadomak Los Angelesa, gdje uz pomoć Meghanine majke Dorie odgajaju svog sina Archieja i ne pojavljuju se tako često u javnosti. Fokusirali su se na humanitarni rad u sklopu svoje udruge Archewell, a nedavno su sklopili suradnju s Netflixom za produkciju dokumentaraca.

"Cilj ovog projekta je stvaranje sadržaja koji informira, ali i daje nadu. Kao novi roditelji, važno nam je i stvaranje inspirativnog obiteljskog programa", izjavili su Meghan i Harry za New York Times.

Par je za Božić sve iznenadio, objavivši svečanu blagdansku čestitku putem društvenih mreža dobrotvorne organizacije Mayhew. Na čestitci Meghan, Harry i Archie, koji je već podosta narastao, poziraju u vrtu u svom novom domu, a društvo im prave i dva Meghanina psa.

"Ove smo godine kao obitelj donirali financijska sredstva prema nekoliko dobrotvornih organizacija, imajući upravo vas na umu. Od lokalne kalifornijske organizacije koja pomaže obiteljima u izlasku iz beskućništva, do dvije organizacije u Velikoj Britaniji, čiji smo pokrovitelji: jednu koja podržava dobrobit životinja i zajednice, a drugu, memorijalni fond za dragog prijatelja koji pomaže u obrazovanju djece i borbi protiv siromaštva u Ugandi, podržali smo njihov rad u ime svih vas", istaknuto je uz čestitku.

Linker
15. travanj 2024 20:01