Uskoro?

Ipak je po njoj dobila ime: Meghan i Harry žele malenu Lilibet krstiti u Engleskoj kod kraljice

Par se nada da će prirediti krštenje svoje kćeri u dvorcu Windsor, kao što su na istom mjestu krstili i sinčića Archiejea 2019.

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa navodno planiraju zajednički posjet u Ujedinjeno Kraljevstvo kako bi kraljicu upoznali sa svojom tromjesečnom kćerkicom Lilibet Dianom Mountbatten-Windsor. Britanski mediji naveliko pišu o tome kako upućeni izvori tvrde da su princ Harry i Meghan Markle službeno zatražili od kraljice Elizabete da upozna svoju 11. praunuku koja je rođena 4. lipnja ove godine.

Ako se ovo putovanje ostvari to će biti prvi put da su Harry i Meghan zajedno u Britaniji otkako su odstupili s pozicija kraljevske obitelji i preselili se u Kaliforniju prošle godine. Par se također nada da će prirediti krštenje svoje kćeri u dvorcu Windsor.

Još uvijek nema službenog datuma kršenja malene Lilibet, no njeni roditelji navodno jako žele potvrditi datum uskoro. Ako će ići stopama svog brata, Lilibet će se krstiti u privatnoj kapelici unutar Windsora.

Čitajte i: Povratak odbjeglog para? Princ Harry i Meghan zatražili sastanak s kraljicom Elizabetom

"Harry je rekao nekoliko ljudi da bi htio Lili krstiti u Windsoru, kao i njenog brata. Pričekat će koliko god treba, dok okolnosti to budu dopuštale", kazali su upućeni izvori za britanske medije.

Nadaju se da će kraljica doći

Iako kraljica nije mogla doći na Archiejevo kršenje 2019. zbog ranije dogovorenih obaveza, Harry bi navodno silno htio da mu baka dođe na krštenje kćeri. Kraljica također nije prisustvovala kršenju najmlađeg sina princa Williama i Kate Middleton, princa Louisa 2018.

Iako javnost nagađa kada će princ Harry i njegova obitelj doći ponovo u Veliku Britaniju, osim krštenja Lilibet, to bi se moglo dogoditi i zbog snimanja dokumentarca o liku i djelu njegova pokojnog djeda princa Philipa, vojvode od Edinburgha i supruga kraljice Elizabete II.

Snimanje je započelo početkom ove godine kada se filmom trebao proslaviti njegov stoti rođendan, no nažalost, Philip nije dočekao prikazivanje. Zbog toga će kombinirati snimke prije i poslije smrti, a o njemu će govoriti svih osmero unuka, ali i ostali članovi kraljevske obitelji.

Linker
19. travanj 2024 23:16