EVO ŠTO ONA KAŽE

Harry priznao da je izgubio nevinost sa starijom ženom, sad svi sumnjaju na slavnu glumicu

Lijepa britanska glumica odlučila je stati na kraj šuškanjima da je upravo ona "lijepa starija žena" s kojom se princ izgubio nevinost u tinejdžerskim danima.

Nakon što je dokumentarna serija princa Harryja i Meghan Markle napravila pomutnju u britanskoj javnosti, Sussexi početkom siječnja pripremaju novi udarac. Dugoočekivani prinčevi memoari, koji nose znakovit naziv Spare (Rezerva), izlaze 10. siječnja, a strani mediji već su podijelili nekoliko vrlo škakljivih informacija koje su navodno uključene u knjigu.

Među njima je i priča iz Harryjevih tinejdžerskih dana, prema kojoj je navodno izgubio nevinost s "lijepom starijom ženom na selu". Ubrzo su krenule glasine kako je misteriozna dama zapravo Elizabeth Hurley, jer slavna je glumica u to doba živjela u Gloucestershireu, gdje više članova kraljevske obitelji ima posjede.

image

Elizabeth Hurley

-/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Ipak, Liz je u intervjuu za Sunday Times odlučila stati na kraj šuškanjima.

"Nisam ja. Nisam kriva. Ne, to apsolutno nisam ja", rekla je glumica kratko.

image

Memoari princa Harryja

PENGUIN RANDOM HOUSE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA PENGUIN RANDOM HOUSE/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Inače, izdavačka kuća Penguin Random House najavila je Harryjeve memoare kao sveobuhvatnu knjigu prepunu "sirove, nepokolebljive iskrenosti", prepunu "otkrivanja, samoispitivanja i teško stečene mudrosti o vječnoj moći ljubavi nad tugom." Princ će ispričati svoju stranu priče o odustajanju od kraljevskih dužnosti i selidbi u SAD.

Linker
20. travanj 2024 02:04