VALERY HACHE/ AFP
Obiteljska idila

Cijela obitelj na okupu: Princeza Charlene i knez Albert u rijetkom izlasku s blizancima

Knez Albert pogledavao je prekrasnu suprugu, ne vjerujući svojoj sreći, dok su blizanci Gabrielle i Jacquesa zadivili discipliniranim gledanjem ne baš kratkog meča.

Knez Albert pogledavao je prekrasnu suprugu, ne vjerujući svojoj sreći, dok su blizanci Gabrielle i Jacquesa zadivili discipliniranim gledanjem ne baš kratkog meča.

Govorkanja o razvodu monegaškog kneza Alberta i princeze Charlene, polako tonu u zaborav. Više se ne spominje ni intriganta snimka njenog posjeta Milanu sredinom prošlog mjeseca, kada je fotografirana bez burme. Od tada do danas, princ je javno demantirao "zlonamjerne glasine", a njegova supruga pratila ga je na dva važna događaja, na misu zadušnicu u katedrali u Monaco-Villeu, povodom osamnaeste godišnjice smrti monegaškog kneza Rainiera, te na obilježavanje 160. godišnjice konzulata kneževine Monaco u talijanskom gradu Firenci. Ovaj put uveličala je sa suprugom finale teniskog turnira Masters Rolex Monte-Carlo, (igrali su Danac Holger Rune i Rus Andrej Rubljov) a poveli su i osmogodišnje blizance, princezu Gabriellu i princa Jacquesa.

image
VALERY HACHE/ AFP

Bila je to jedna od rijetkih prilika tijekom koje je supruga Alberta II. pokazala stidljiv osmijeh, a kada su se prilikom dodjele pobjedničkog pehara Andreju Rubljovu pojavili na terenu, držali su se za ruke. Knez je nasmiješen, svako malo pogledavao svoju suprugu, a Charlene prvi put nakon dugo vremena nije izgledala kao da su joj potonule sve lađe. Uz sve to, u javnosti su se držali za ruku, što se već dugo nije dogodilo.

image
VALERY HACHE/ AFP

Njihovi klinci ukrali su pozornost na službenoj prigodi: maleni Jacques nosio je odijelo nalik na očevo, ali ovaj put bez kravate, dok je njegova sestra nosila mornarsku haljinu s bijelim ovratnikom. Ponosna Charlene izgledala je sjajno u odijelu boje leda švicarske modne kuće Akris. Dojam ležerne elegancije naglasila je crvenim ružem: oduvijek izbjegava jaku šminku, a taj jednostavan potez nepogrešivo "podiže" cjelokupni dojam.

image
VALERY HACHE/ AFP

Obiteljska idila izmamila je osmijehe nazočnih, a svi se nadaju se da će potrajati. I da će par, nakon bračnih "oluja" sretno proslaviti 12. godišnjicu braka u srpnju ove godine.

Linker
28. travanj 2024 08:20