luksuzna posudba

Bratić široke ruke: Trudna princeza Eugenie i suprug Jack uselili u ‘kućicu‘ princa Harryja i Meghan

Trudna princeza Eugenie prihvatila je ponudu ‘crne ovce‘ kraljevske obitelji, princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle te uselila u njihov prijašnji dom. Ta je selidba pokrenula glasine i šuškanja, no navodno je riječ zaista samo o dobrim obiteljskim odnosima.

Kći princa Andrewa i Sarah Ferguson pronašla je novi dom.

Trudna princeza Eugenie sa suprugom Jackom Brooksbankom uselila je u ladanjsku kuću Frogmore u Windsoru, koju joj je ljubazno ponudio njezin bratić princ Harry.

Sve za sestričnu s kojom je proveo dosta vremena odrastajući

Harry je s Meghan Markle živio u Frogmoreu sve dok nisu odlučili, pucajući pod pritiskom javnosti i brojnih zahtjeva kraljevske obitelji, preseliti u Ameriku sa sinom Archiejem.

Selidba princeze Eugenie pokrenula je razne glasine, od toga da joj je kućicu ustupila kraljica, koja se još ljuti na Harryja, pa do trača da su stvari koje su Meghan i Harry ostavili u kuću, odseljene po mrklom mraku.

image
Ladanjska kuća Frogmore u Windsoru
W8MEDIA/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Izvor blizak kraljevskoj obitelji otkrio je da je ipak riječ o lijepom obiteljskom ustupku - Harry i Meghan kućicu su na korištenje ponudili princezi i Jacku čim su čuli da je ostala u drugom stanju.

image
Prince Harry i Meghan, sa sinom Archiejem, sreću su pronašli u Americi
DPPA/DDP USA/PROFIMEDIA

Uz ulog od 3 milijuna dolara, sve je spremno za dolazak bebice

Veliki bonus nalazi se u samoj unutrašnjosti kuće koja je potpuno uređena za dolazak bebe najmodernijom i najelegantnijom opremom pa će princeza Eugenie bez pritiska oko uređenja, moći uživati u posljednjim tjednima trudnoće, piše The Sun.

"Meghan i Harry još uvijek su vlasnici kuće, u kojoj mogu odsjesti kad se vrate, no bili su i više nego sretni što su imali priliku ponuditi je na korištenje princezi Eugenie i njezinoj rastućoj obitelji", otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Harry i Meghan navodno su uložili 3 milijuna funti u uređenje kuće u Windsoru pa Harryjeva sestrična stiže u dom koji ne treba puno dorađivati.

30-godišnja Eugenie i 34-godišnji Jack vjenčali su se prije dvije godine u kapelici Sv.Georgea, a bebicu će dočekati početkom 2012. godine.

Linker
19. travanj 2024 10:58