PETA GODIŠNJICA

Bila je to ljubav na prvi pogled: Princeza Eugenie otkrila još neviđene detalje s vjenčanja

Princeza Eugenie rado s publikom dijeli detalje iz privatnog života pa je i ovog puta, povodom pete godišnjice braka, uz vjenčanje pokazala i sinove.

Povodom pete godišnjice braka princeze Eugenie i Jacka Brooksbanka, a u čast slavljeničke prigode, par je podijelio dosad neviđeni video s bajkovitog vjenčanja, kao i pogled na njihove živote sada kao roditelje dvojice dječaka. Isječak je započeo odbrojavanjem prije prikazivanja snimke iz unutrašnjosti kapele svetog Jurja. U videu se može vidjeti ružičasti zaručnički prsten od Eugenie i fotografija mladenaca prilikom poljupca ispred crkve, netom nakon obreda. Video je završio s prvim javnim portretom para kao četveročlane obitelji sa svojim sinovima: dvogodišnjim Augustom i 4-mjesečnim Ernestom. Na fotografiji par ležerno pozira s djecom na plaži.

Kao jedni od rijetkih članova kraljevske obitelji koji imaju javni Instagram profil, ovo nije prvi put da je Eugenie podijelila osobne stvari iz svog života. Još je u lipnju sa slatkom fotografijom novorođenčeta objavila rođenje svog drugog djeteta Ernesta, a nekoliko mjeseci kasnije, princeza je čestitala rođendan svojoj sestri, princezi Beatrice te je odala počast svojoj pokojnoj baki kraljici Elizabeti II. povodom godišnjice smrti.

Podsjetimo, Eugenie, kći princa Andrewa i Sare Ferguson, i Jack upoznali su se 2010. godine na skijanju u Švicarskoj, a to je bila ljubav na prvi pogled. Zaprosio ju je sedam godina kasnije na putovanju u Nikaragvu, a vjenčali su se 2018. godine u kapelici Svetog Jurja u dvorcu Windsor. Njihov prvi sin, August Philip Hawke, na svijet je došao u veljači 2021. godine. Ubrzo nakon rođenja, Eugenie ga je predstavila na društvenim mrežama.

"Želimo vam predstaviti Augusta Philipa Hawkea Brooksbanka. Hvala svima na brojnim predivnim porukama. Naša srca su puna ljubavi za ovog malog čovjeka, to se riječima ne može opisati. Sretni smo što možemo podijeliti ove fotografije s vama", napisala je. Prilikom proslave prvog Majčinog dana, Eugenie je istaknula da je uzbuđena što je Augustova majka. Prije četiri mjeseca par je dobio mlađeg sina Ernesta.

Još od djetinjstva princeza Eugenie i njezina sestra princeza Beatrice bliske su sa svojim rođacima, prinčevima Harryjem i Williamom. Stoga nije iznenadilo da je Eugenie, otkako su Meghan i Harry odlučili odstupiti od kraljevskih dužnosti, ostala u dobrim odnosima s njima i često se druže. Princeza ih je posjetila u njihovom domu u Los Angelesu, što se i vidi u Netflixovom dokumentarnoj seriji "Harry & Meghan", a nedavno je "odbjegli par" stigao u posjet i njezinoj obitelji.

Linker
23. ožujak 2024 20:46