Opet ‘na udaru‘

Baš voli tu haljinu i taj šešir: Za tako važan dan, Meghan Markle ponovila je look

Ako vam se kojim slučajem učinilo da ste već vidjeli kreaciju koju je Meghan Markle nosila na kraljičinom ispraćaju, niste se prevarili. No, i Kate je igrala na sigurno.

Polako se sliježu dojmovi s današnje nezapamćene ceremonije ispraćaja britanske kraljice Elizabete II., a polako počinju curiti i detalji koji odvlače pažnju s tog, za mnoge Britance posebnog (i tužnog) dana.

I dok su mediji za vrijeme ispraćaja pisali o simbolici cvijeća, nakita, kočije... te analizirali svaki pokret kraljevske obitelji, isticali prisutnost svakog svjetskog visokog državnog uzvanika i objašnjavali povijest i tradiciju Windsora, sad je došao red na vijesti koje su tijkom dana "stavljane pod tepih".

Jedna od njih je i modni izbor supruga kraljičinih unuka povodom ovog važnog dana. I dok za Kate Middleton, suprugu princa Williama, svi imaju samo riječi hvale, opet se "digla prašina" oko Meghan Markle, supruge princa Harryja.

image

Meghan snimljena na posljednjem ispraćaju bake njezina supruga, princa Harryja

MARK STEWART/POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Haljinu istog dizajna, ali u plavoj boji Meghan je nosila povodom kraljičina 92. rođendana 2018. godine na koncert u Royal Albert Hallu

SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Naime, ako vam se kojim slučajem učinilo da ste već vidjeli haljinu koju je nosila na kraljičinom ispraćaju, niste se prevarili. Meghan je naime odabrala crnu haljinu dugih rukava s prorezom, koju potpisuje Stella McCartney. Ipak, iako neki mediji ističu kako je mogla biti kreativnija i ne odjenuti haljinu u kakvoj smo je već vidjeli 2018., činjenica je da jest riječ o istoj haljini, ali ipak u drugoj boji. Naime, ona koju smo vidjeli prije četiri godine je u mornarsko plavoj boji.

image

Isti šešir, ali u bijeloj boji, Meghan je nosila ove godine na proslavi 70. godina vladavine kraljice Elizabete

TIM ROOKE/SHUTTERSTOCK

No, problem je i u šeširu. Isti model, koji je potpisuje Stephena Jones Millinery za Dior, ali u bijeloj boji, bivša je glumica nosila na obilježavanju kraljičina platinasta jubileja u lipnju.

image

Kate snimljena u crnoj haljini s potpisom Alexandera McQueena na ispraćaju kraljice Elizabete

STEPHEN LOCK/POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image

Kate snimljena u istoj haljini, ali bijele boje u lipnju na proslavi kraljičina platinastog jubileja

STEPHEN LOCK/CPNA POOL/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

S druge, pak, strane, Kate je blistala (ako se tako može reći kad je sprovod u pitanju) u haljini-kaputu s potpisom Alexandera McQueena. Iako je isti model, ali u bijeloj boji i ona nosila u lipnju ove godine, njoj to nitko (još) nije zamjerio.

Linker
18. travanj 2024 19:36