oni se ne obaziru

Australac već godinama tvrdi da je sin Charlesa i Camille, a sada je podijelio i fotografiju kao dokaz

Simon Dorante-Day već je tri puta na australskom sudu tražio da se utvrdi njegovo biološko podrijetlo i da se dokaže da su mu Charles i Camilla roditelji. No, odbijen je svaki put. Ipak, neće odustati.

Australac Simon Dorante-Day tvrdi da je nezakoniti sin princa Charlesa i Camille Parker-Bowles, a ima i fotografije kojima to želi dokazati. Simon Dorante-Day rođen je u travnju 1966. godine, nakon čega ga je posvojila obitelj koja ima veze u Buckinghamskoj palači.

"Moja baka, koja je radila za Kraljicu, otvoreno mi je nekoliko puta rekla da sam sin Camille i Charlesa", izjavio je Simon za 7News.

Dorante-Day toliko vjeruje u činjenicu da je sin Camille i Charlesa da je tri puta to pokušao dokazati na australskom sudu, no pokušaji su mu propali. Ipak, Simon i dalje vjeruje da je dijete slavnog para te tvrdi da su ga začeli kada im je bilo 17 i 18 godina.

Čitajte i: Britanska kraljevska obitelj službeno je izašla iz razdoblja žalovanja, no bol za princom Philipom ostaje

Čitajte i: Život je krenuo dalje! Princ William i Kate Middleton pojavili se u javnosti nakon pogreba princa Philipa

Charles i Camilla nikada nisu reagirali na njegove tvrdnje.

No, da ne planira odustati, pokazuju i njegove objave na Facebooku, naime, objavio je fotografiju na kojoj tvrdi da je očita njegova sličnost s kraljicom Elizabetom II. "Iznenadilo nas je ovo što smo vidjeli. Moja supruga Elvie i ja vidimo puno sličnosti između članova kraljevske obitelji i naše djece, no ovo mi je otvorilo oči", izjavio je Simon o svojoj Facebook objavi.

Ni on ni njegova obitelj, kaže, ne planiraju odustati od zahtjeva za dokazivanjem njegovog pravog podrijetla.

Linker
19. travanj 2024 02:35