Bravo za sve!

Prikupljeno dovoljno novca: Savjetovalište Autonomne ženske kuće uskoro će biti obnovljeno

Autonomna ženska kuća Zagreb (AŽKZ) i City Center one prošlog su vikenda organizirali humanitarnu akciju #ŽelimSveMoguSve u sklopu koje se prikupljao novac za obnovu u potresu stradalog Savjetovališta AŽKZ za žene i njihovu djecu, žrtve rodno uvjetovanog nasilja.

Zahvaljujući humanitarnoj akciji #ŽelimSveMoguSve, ambasadorici Kristini Ivanuš, javnim osobama koje su podržale akciju te prije svega posjetiteljima zagrebačkih City Centra one East i West koji su se nesebično i u velikom broju odazvali, potreban iznos za sanaciju Savjetovališta AŽKZ prikupljen je u rekordnom roku.

U samo tri dana, prodajom hoodica i majica sa snažnim porukama, prikupljeno je sjajnih 54.700 kuna.

Na taj iznos City Center one donirao je dodatnih 40.000 kuna čime je ukupna donacija za obnovu Savjetovališta za žene i njihovu djecu, žrtve rodno uvjetovanog nasilja, dosegnula 94.700 kuna.

image
Alis Marić, Neva Tolle, Iva Šulentić i Kristina Ivanuš.
PRESS

"U ime žena i njihove djece koje koriste usluge Savjetovališta i Skloništa AŽKZ i u ime članica naše udruge, zahvaljujemo svim našim sugrađanima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji #ŽelimSveMoguSve. Također, hvala i svima onima izvan Zagreba koji su željeli pomoći na dobroj volji i podršci te naravno hvala City Centeru one na organizaciji i donaciji. Sretne smo što ćemo zahvaljujući donaciji moći sanirati štetu u prostorijama ženskog Savjetovališta AŽKZ, koje je teško oštećeno tijekom potresa u ožujku ove godine te našim štičenicama pružiti sigurno sklonište u nadolazećim mjesecima“, naglasila je Neva Tolle iz AŽKZ-a.

Humanitarna akcije #ŽelimSveMoguSve pokazala je kako smo zajedno uistinu jači te da uz malo dobre volje i pozitivne energije možemo ostvariti velike ciljeve i pomoći onima kojima je naša pomoć najpotrebnija.

Linker
15. travanj 2024 22:03