oduševio je princa Georgea

Zločesti dečko tenisa nakon poraza od Đokovića prekršio pravila ispred Kate Middleton

Australski tenisač Nick Kyrgios izgubio je svoje prvo finale Wimbledona protiv srpskog tenisača Novaka Đokovića kojeg je proglasio - božanstvom.

U Wimbledonu je stigao do svog prvog finala Grand Slam turnira, a susret protiv srpskog tenisača Novaka Đokovića ponovno je obilježio njegov show.

Na središnjem travnatom terenu All England kluba temperamentni australski tenisač Nick Kyrgios (27) i ovaj put je divljao, galamio, raspravljao sa sucima, publikom i sam sa sobom, imao napadaje bijesa i sočno psovao svega par metara od svečane lože u kojoj su sjedili članovi kraljevske obitelji predvođeni vojvodom i vojvotkinjom od Cambridge i njihovim 8-godišnjim sinom, princom Georgeom. Maleni kraljević se očigledno ludo zabavljao i uživao u Kyrgiosovoj predstavi jer takav kočijaški uličarski rječnik nema priliku baš svakodnevno slušati.

image

Galamio je raspravljao sa sucima, publikom i sam sa sobom

ELLA LING/SHUTTERSTOCK

Uz to je na dodjeli trofeja ignorirao jedno od glavnih pravila All England kluba koje igračima nalaže da na terenu budu odjeveni u bijelo od glave do pete. A Kyrgios je na dodjelu nagrada stigao u crvenoj baseball kapi s potpisom Michaela Jordana.

Njome se zaštitio od sunca i odmah je potom bacio za uspomenu gledateljima.

image

Princ William sa suprugom i sinom u svečanoj loži Wimbledona

DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK

Vojvotkinja od Cambridgea reagirala je na jedini mogući način, diplomatski se praveći da ništa ne primjećuje i čestitala novom idolu svoga sina koji je u ta tri sata koliko je trajalo finale Wimbledona čuo više neprimjerenih riječi nego ikad.

"Očito sam se malo zanio i ljutio jer sam gledao kako ponovno osvajaš ovaj turnir i po tko zna koji put se upisuješ među teniske besmrtnike. Za mene je to bila dobra prilika koju ponovno nisam iskoristio. Teško te je dobiti, jer si ti nešto poput teniskog božanstva", izjavio je Kyrgios obrativši se Novaku Đokoviću.

image

Princ George naslušao se psovki kao nikad

DAVE SHOPLAND/SHUTTERSTOCK

Rekao je i da su se njih dvojica uoči finala dogovorili da pobjednik poraženog vodi na večeru, ali će zajednički provod vjerojatno pričekati, jer se Kyrgios nakon susreta otišao zabaviti sa svojom djevojkom, australskom influencericom Costeen Hatzi (22), s kojom je prohodao lani.

ČItajte i: NAJLJEPŠI DAR ZA 18. ROĐENDAN! MILI POLJIČAK OSVOJIO JUNIORSKI WIMBLEDON

Prije pet godina zločesti dečko svjetskog tenisa okončao je svoju vezu s Ajlom Tomljanović, 29-godišnjom australskom tenisačicom hrvatskog podrijetla, s kojom je bio u vezi od 2015.

image

U finalu je izgubio od Novak Đokovića kojeg je proglasio božanstvom

JAVIER GARCIA/SHUTTERSTOCK

Rođen je 27. travnja 1995. u australskoj Canberri, dosad je samo na turnirima zaradio više od dvanaest milijuna dolara, a trenutačno je 28. najbolji igrač bijelog sporta na ATP-jevoj ljestvici.

Fantastičan uspjeh za igrača koji je godinama ponavljao kako je njegov najdraži sport - košarka, a tenis zapravo uopće ne voli. No, kad je Nick Kyrgios u pitanju svaku njegovu izjavu treba uzeti s rezervom, jer je australski tenisač vrhunski sportaš, ali i još bolji showman.

image

Nick Kyrgios u vezi je s australskom influensericom Costeen Hatzi

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK
Linker
24. travanj 2024 04:44