"Čudo"

VIDEO: Na sendviču sa Sašom Lozarom o životnim, svakodnevnim "čudima"

Povodom nedavnog singlea "Čudo", razgovarali smo o svakodnevnim, životnim, pravim - čudima.

Saša Lozar je pjevač i voditelj koji na javnoj sceni predano postoji otkad je na nju stupio natjecanjem na Story Super Nova Music Talentu. Ostalo je povijest – boy bend Saša, Tin i Kedžo lansirao ga je u zvjezdane orbite, a ubrzo nakon nastavio je samostalnu karijeru kao pjevač i kao radijski voditelj. U braku je, ima kćer i odlučno ih miče iz fokusa javnosti.

image
VANESA PANDZIC CROPIX

Kao i sa svakim drugim pravim profesionalcem, sa Sašom je bilo lako dogovoriti susret. S obzirom na popodnevne gladi koje hvataju muškarce u srednjim godinama, odlučili smo se naći u obožavanom Boogie Labu koji je uspio pomiriti tri "identiteta" u sebi, onaj da je bistro, pekarnica i bar.

SPOILER ALERT: jedemo dok razgovaramo, ispričavamo se ako će vam rasti zazubice! Ili se dizati želudac, sve ovisi o stanju vaše gladi i odgoja. Razgovarali smo o tome što jede kada se probudi, kakvo mu je treniranje neophodno te ima li u kćeri i supruzi sugovornice oko svojih nastupa i možda – modnog izričaja?

Prisjetili smo se ranih poslovnih privilegija, na primjer – je li na tržnici bilo jeftinijeg ili besplatnog sira za mladog, obožavanog pjevača, ili ne. Dotakli smo se i vječne teme "rada na sebi", kojim pjevačima "vjeruje". Jedna je od tema bila i turbofolk kao lifestyle i kao žanr, a u tu smo temu ubacili i mogućnost, ni manje ni više no transplantacije kose. Prirodno su se nadovezale i druge teme iz spektra naših nesigurnosti – kile, muški "standardni" i očekivani” poslovi te potencijalnom koncertu u KD Vatroslav Lisinski. Pravi povod je nedavno objavljen novi single – "Čudo", prava pop poslastica!

Zahvaljujemo se Boogie Labu i showroomu Trika za ustupljene prostore našem snimanju.

Linker
20. travanj 2024 16:37