Obiteljske veze

Velika ispovijest bivše supruge Borisa Beckera: ‘Bojim se za mentalno zdravlje našeg sina‘

Otkako je legendarni njemački tenisač krajem travnja završio iza rešetaka, kroz pakao prolaze i njegovi najbliži. U prvom intervju koji je dala nakon zatvaranja, njegova nekadašnja supruga priznala je da se s cijelom situacijom posebno teško nosi njihov sin.

Mjesec dana nakon što je trostruki osvajač Wimbledona Boris Becker lišen slobode, za britanski Daily Mail dušu je otvorila Lilly Becker. U intimnoj ispovijesti nekadašnja nizozemska manekenka koja s Beckerom ne živi od 2018., iako su formalno i dalje u braku, najviše je govorila o tome kako je Beckerova zatvorska kazna uzdrmala njihovog sina Amadeusa.

Lilly Becker izjavila je da joj je trenutak kad je morala njihovom sinu reći da mu je tata osuđen bio teži nego njegova bračna izdaja.

image

S Beckerovom zatvorskom kaznom najteže se nosi njegov dvanaestogodišnji sin Amadeus.

MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

"To je najgora stvar koju sam ikada morala učiniti u svom životu. Bila sam tako ljuta zbog svega da sam Amadeusu htjela kazati kako mu je tata zaj... stvar i sada je u zatvoru. Ali ne možete to napraviti dvanaestogodišnjem djetetu", priznala je Lilly za Daily Mail.

Dodala je i kako je njezin jedini zadatak zaštiti svog sina, a ne držati stranu Beckeru s kojim je u braku bila devet godina.

image

Lilly Becker sa sinom.

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

"Bojim se za mentalno zdravlje svog sina. Sve do nedavno Amadeus nije bio svjestan nilčega. Kad sam mu morala reći za kaznu, toliko sam bila izgubljena da sam molila prijatelje da budu uz mene. Bili smo u njegovoj dječjoj sobi, a nakon što sam to uspjela izustiti preko usana, Amadeus dvadeset minuta nije ništa rekao", prisjetila se Lilly, naglasivši da joj je taj moment bio užasan zbog tuge i šoka u očima njezinog sina.

Čitajte i: BORIS BECKER U SUZAMA SE OPROSTIO OD VOLJENIH: PRIJETI MU DUGA ZATVORSKA KAZNA ZBOG SKRIVANJA IMOVINE

"Nikad neću zaboraviti tu buru emocija u njegovim plavim očima, koje je naslijedio od oca. Prvo je samo okretao očima s lijeva na desno, a onda su mu se napunile suzama. Bio je u potpunom šoku. Sad je malo bolje, no stalno mi postavlja hrpu pitanja na koja ja nemam odgovor", ispripovijedila je Lilly u svojoj velikoj ispovijesti.

image

Borisu Beckeru trenutno je jedini oslonac njegova djevojka Lilian.

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Podsjetimo, njemački tenisač osuđen je na jedinstvenu kaznu od dvije i pol godine zatvora, od kojih će iza rešetaka u strogom londonskom zatvoru provesti 15 mjeseci. Jedina koja ga je u zatvoru do sada posjetila je njegova sa dašnjadjevojka, politička analitičarka Lilian de Carvalho Monteiro, premda iz prethodnih brakova i veza ima odrasla dva sina i kći, dok je Amadeus njegovo najmlađe dijete.

Linker
24. travanj 2024 15:48