GUILTY PLEASURE

U Torino putuje Mia Dimšić! Uvjerljiva pobjednica Dore 2022. rasplakala se od sreće

Osječka kantautorica u Opatiji je nastupila posljednja, a najbolja je bila i po ocjenama žirija te publike.

"Hvala, svima koji su pridonijeli ovom uspjehu, a najviše mom timu", izjavila je gušeći se u suzama radosnica osječka kantautorica Mia Dimšić. Pobjednica ovogodišnje Dore u opatijskoj dvorani Marina Cvetkovića predstavila se pjesmom Guilty Pleasure, a najbolja je bila po ocjeni publike i stručnog žirija.

image

"Ovo mi je nestvarno! Trebat će vremena da mi se dojmovi slegnu", izjavila je Mia Dimšić.

MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Prije dva dana na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj pozira u crveno-crnoj modnoj kombinaciji pa je pozvala obožavatelje da prate njezin nastup večeras u prijenosu jednog od najvećih glazbeno-scenskih spektakala HRT-a i to je sigurno pridonijelo njezinu uspjehu.

"Ovo mi je nestvarno! Trebat će vremena da mi se dojmovi slegnu", izjavila je Mia Dimšić koja je danas shvatila, kako je dodala, da oko sebe ima najbolje ljude i najbolji tim na svijetu.

image

Mlada glazbenica višestruka je dobitnica Porina.

MATIJA DJANJESIC/CROPIX

"Želim se zahvaliti svima vama kandidatima što sam toliko uživala s vama u ovih tjedan dana. Stvarno jesam. Pamtit ću vas sve i nosit ću vas sve u srcu" poručila je osječka pjevačica čiju pjesmu kao autori glazbe i teksta uz nju potpisuju Vjekoslav Dimter i Damir Bačić, ​te Ante Gelo, kao autor obrade skladbe.

Osječka pjevačica i kantautorica za Instagram Story pozirala je u jednostavnoj zelenoj trenirci s potpisom jednog od najpopularnijih hrvatskih brendova Elfsa, čiju je kombinaciju nosila i na večerašnjem nastupu.

image

Mia Dimšić pobjednica je ovogodišnje Dore.

MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Mia je nastupila u kompletu - složenom stajlingu na kakav od nje nismo navikli. Iz Elfsa su nam otkrili kako nisu u pitanju haljina i štikle nego neopterećen mladenački stajling primjeren njenoj pjesmi i publici.

Čitajte i: Čuli smo ih i vidjeli sve! Mia Negovetić u suzama, hoće li joj treća biti sreća?

"Bilo bi super kad bi Mia tako predstavlja Hrvatsku, jer bi bila drugačija od svega što smo do sada vidjeli. Super je imidž cure s gitarom jer je nešto drugačiji, a i njezina pjesma je super, suvremena, u skladu s njenim izgledom", otkrio nam je Aleksandar Šekuljica koji stoji iza brenda Elfs.

image

Mia je nastupila u trodjelnom ELFS kompletu

DANIJEL GALIĆ

Monokromatski look ostavio je prostora da do punog izražaja dođe senzacionalni scenski nastup Mijinih plesača.

"Mogu reći da će izgledati senzacionalno jer u pitanju nije nešto jednostavno - ima svega i super funkcionira... Mi smo jako zadovoljni, stvarno lijepo izgleda", zaključio je dizajner koji je kreaciju zajedno s Ivanom Tandarićem radio personalizirano za Miu u skladu s njenom pjesmom.

image

Mia je pobijedila s pjesmom Guilty Pleasure

MATIJA DJANJESIC/CROPIX

Čitajte i: ‘Doritosi‘ nastupaju! Nepoznati detalji o svim našim finalistima na Dori 2022.

Mlada glazbenica višestruka je dobitnica Porina, osim pop balada snima i duhovne pjesme s kršćanskim glazbenim sastavom Emanuel, a prošle se godine predstavila i autobiografskom knjigom Cesta do sna u kojoj je opisala svoje odrastanje i glazbeni put. A sada će Lijepu našu predstavljati na najvažnijem i najgledanijem televizijskom showu u Europi.

Za svoj nastup na sjeveru Italije stigne se pripremiti, jer su dvije polufinalne večeri u Torinu na rasporedu u svibnju.

Linker
24. travanj 2024 17:56