OČARANI POKROVITELJ

Tko je velška ljepotica koja je privukla pažnju nakon susreta s princem Williamom?

Velška mezzosopranistica Katherine Jenkins jedna je od najvećih zvijezda klasične glazbe i česta gošća u Buckinghamskoj palači.

Na desetoj dodjeli godišnjih nagrada Tusk Conservation koje se dodjeljuju najvažnijim pojedincima koji su svoj život posvetili očuvanju bioraznolikosti i divljeg života na afričkom kontinentu, dobitnicima Neddyju Mulimu iz Zambije, Ianu Craigu iz Kenije, te Achillesu Byaruhangi iz Ugande čestitao je princ William, pokrovitelj svečanosti.

image

Velška mezzosopranistica Katherine Jenkins s obitelji živi u New Yorku

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Dodjela je održana u londonskoj palači Hampton Court, a princ William je pozdravio okupljene i zadržao se u razgovoru s uzvanicima. No, pogled mu je bježao prema velškoj mezzosopranistici Katherine Jenkins, koja je oduševila izborom raskošne večernje haljine boje leda od tila.

Njih dvoje se dobro poznaju jer je Katherine Jenkins, inače velika zvijezda u Velikoj Britaniji i Sjedinjenim Državama, česta gošća na gala zabavama u Buckinghamskoj palači.

image

Princ William zadržao se u razgovoru s opernom pjevačicom Katherine Jenkins i njezinim suprugom Andrewom Levitasom

FRANK AUGSTEIN/WPA POOL/SHUTTERSTOCK

Jedna od najmlađih stipendistica u povijesti Kraljevske glazbene akademije, uz studij je vodila turističke grupe po Londonu i bavila se manekenstvom, a danas je najpopularnija izvođačica opernih arija i klasične glazbe u Velikoj Britaniji, te je dobitnica brojnih nagrada i priznanja za svojih 13 studijskih albuma.

image

Katherine Jenkins oduševila je izborom haljine od tila boje leda

JAMES VEYSEY/SHUTTERSTOCK

Nastupila je i programu povodom proslave platinastog jubileja pokojne kraljice Elizabete II., a sa suprugom, američkim slikarom Andrewom Levitasom živi u New Yorku, gdje podižu sedmogodišnju kćer Aaliyah Reign te četverogodišnjeg sina Xandera. Londonska palača Hampton Court, u kojoj su dodijeljene nagrade Tusk Conservation u njihovim srcima zauzima posebno mjesto, jer su se u njoj vjenčali 27. rujna 2014.

Linker
18. travanj 2024 04:18