Bolni memoari

Teško bolesna glumica otkrila nove šokantne detalje iz svojih memoara: ‘Dva puta sam bila korak do smrti‘

U knjizi Mean Baby Selma Blair istinski je ogolila dušu, a uoči njezine promocije priznala je da u njoj piše i kako se zbog nesretne ljubavi više puta pokušala počiniti samoubojstvo.

Holivudska glumica Selma Blair jučer je i službeno predstavila njezine memoare Mean Baby koji su podignuli prašinu i prije objave. Najavljujući njezine zapise o najintimnijim trenucima i događajima tijekom njezinog odrastanja, zvijezda filma Okrutne namjere otkrila je niz uznemirujućih detalja, od ispovijesti da je bila silovana pa do toga da je od studentskih dana imala problema s alkoholom.

Jednako šokantno je i njezino najnovije priznanje koje je ispričala za People uoči svečane promocije.

image

Selma na jučerašnjoj promociji memomara Mean Baby.

CINDY BARRYMORE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Blair u svojim memoarima, koji se od 17. svibnja u Americi već nalaze na policama knjižara, piše da je dva puta pokušala počiniti samoubojstvo.

Prema onome što je ispričala, Blair je prvi put na sebe dignula ruke kao studentica, a razlog je bila nesretna ljubav. Muškarca zbog kojeg je htjela okončati život Blair u knjizi naziva kratko Todd i opisuje ga kao trenera konja. Kako piše, upoznala ga je u vrlo teškom trenutku, nakon smrti dečka koji joj je bio prva simpatija i bliski prijatelj.

"Mislila sam da je Jason pravi ulov. U početku se jako trudio oko mene, čak je i napisao popis stvari na kojima bi trebala poraditi kako bi se što prije oporavila. No, ispalo je da je htio samo seks. Kad je ubrzo prekinuo sa mnom, za mene je to bilo nepodnošljivo", ispričala je za People Blair, koja u knjizi detaljno opisuje kako je pokušala suicid. Nakon prekida, zapisala je, tajno se uvukla u Toddovu kuću.

"Popila sam šaku tableta i otišla u njegov wc gdje sam sjela na pod i pila tekilu. No, u zadnji tren me uhvatila panika. Na kraju je njegova mama zvala Hitnu pomoć koja me odvela u bolnicu", piše Blair u Mean Baby.

Za People je rekla da je na sebe dignula ruku još jednom, no nije objasnila kad i zašto.

image

Prema vlastitom priznanju, glumica je čak dva puta htjela počiniti samoubojstvo.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Priča o pokušaju samoubojstva tek je jedno od potresnih prisjećanja ove glumice u njezinim memoarima u kojima piše i o dugogodišnjoj borbi s alkoholizmom, ali i da je bila žrtva silovanja te seksualnog uznemiravanja.

Njezini memoari jedni su od najočekivanijih u Hollywoodu koji jako suosjeća s njom otkako je otkriveno da ima multiplu sklerozu zbog koje zadnjih godina treba i pomoć pri hodanju.

Čitajte i: ŠOKANTNO PRIZNANJE SELME BLAIR: ‘ZBOG PROBLEMA S ALKOHOLOM, VIŠE SAM PUTA BILA ŽRTVA SEKSUALNOG NASILJA‘

Linker
18. travanj 2024 05:29