Nisu mogli gledati

Teške scene: Otac i djed Sydney Sweeney pobjegli iz sobe kad je obitelj gledala ‘Euforiju‘

Mlada glumica obožava svoj lik Cassie i veseli se trećoj sezoni serije čije epizode ne treba očekivati u ovoj godini.

Obitelj glumice Sydney Sweeney bila je pomalo šokirana kada su prvi puta vidjeli scene iz serije „Euforija” koja ju je proslavila, a posebno za teške prizore golotinje, seksa i nasilja nisu bili spremni njezin otac i djed, otkrila je 25-godišnja glumica u razgovoru za Sunday Today koji će u cijelosti biti prikazan ove nedjelje na NBC News. Štoviše, njih dvojica su doslovno „izašli iz prostorije” kad su prvi puta pokušali pogledati epizodu „Euforije”.

„Mama me posjetila nekoliko puta na setu, tako da je znala o čemu se radi i kakva je serija, ali tata nije znao. Uopće ga nisam pripremila za to, a on mi nije bio rekao da je odlučio pogledati epizodu sa svojim roditeljima. Tata i djed ugasili su televizor i izašli”, rekla je Sydney i dodala kako njezina baka – koju opisuje kao veliku obožavateljicu i podršku – nije bila toliko zgranuta i nije slijedila primjer svog muža i sina, možda stoga što je i ona posjećivala Sydney na različitim snimanjima, pa je bila upućenija.

image

Sydney u "Euforiji" - njenim najbližima nije bilo lako gledati mučne prizore

SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA

Mlada glumica govorila je i golemom utjecaju koji serija ima na mladu publiku i na njezin velik doprinos pop kulturi. „To je nevjerojatno, sjećam se da je moj brat, kad je bio brucoš, išao na tematske partyje posvećene "Euforiji‘”, rekla je glumica te istaknula da jako voli svoj lik Cassie: „Ona je predivan, slomljen karakter. Volim je glumiti, osobito u posljednjoj sezoni, jer je bila tako luda. Kao glumici zabavno mi je rastegnuti se na neki način i glumiti lude likove koji rade sve te čudne životne izbore. Istinski se veselim trećoj sezoni da vidim što će Cassie tada raditi.”

Treća sezona sada već slavne serije najavljena je još u veljači 2022., ali nove epizode ne treba očekivati u ovoj godini. U ranijem je intervjuu Colman Domingo, koji u seriji glumi Alija Mohammeda, obećao da će treća sezona biti „vrijedna čekanja”. „Snimali smo svaku epizodu oko mjesec dana. Trebalo nam je tako dugo, jer u seriji ima puno sitnih, sitnih scena. Tvorac serije Sam Levinson vrlo je pedantan na tako predivan način”, otkrio je Domingo.

Linker
18. travanj 2024 10:48