EKSKLUZIVNO

Tara Thaller: ‘Istina je, razvodim se‘

Zagrebačka glumica i pjevačica samo za Gloriju otkriva da se razvodi od kolege Farisa Pinje, za kojeg se udala potkraj 2021., no kaže da ostaju u dobrim odnosima te da će i dalje biti potpora jedno drugom.

Glumica i pjevačica Tara Thaller doista može reći da joj je ova godina u poslovnom smislu bila jedna od najljepših i najuspješnijih. Prvi hrvatski dugometražni 3D crtić "Cvrčak i mravica", u kojem je sinkronizirala naslovnu junakinju, bio je najgledaniji domaći film u 2023., dogurala je do četvrtfinala popularnog showa "Ples sa zvijezdama", snimila videospot za drugi singl "Sjajim"... No, 25-godišnja Zagrepčanka dokazala je istinitost tvrdnje da velika postignuća na profesionalnom planu često ne prati i stabilnost u privatnom životu. Tara nam je, naime, ekskluzivno otkrila da se nakon jednoipolgodišnjeg braka razvodi od bosanskohercegovačkog glumca i glazbenika Farisa Pinje.

"Istina je da se Faris i ja razvodimo. Zajedno smo došli do odluke kako je vrijeme da svatko krene svojim putem i razvija se u svome smjeru. Iskreno, svaka takva odluka je teška, no kad je stav obostran, razlaz je znatno lakši. Ostajemo u dobrim odnosima i podržavamo se u daljnjoj budućnosti i radu", otkrila nam je Tara, iako inače nije voljela govoriti o detaljima iz privatnog života. Zna se, međutim, da je dvije godine starijeg Farisa upoznala 2019. na Sarajevo Film Festivalu, a postali su par tijekom studija na tamošnjoj Akademiji scenskih umjetnosti.

image

Tara i Faris su se tajno vjenčali u Zagrebu

PRIVATNI ALBUM

"Prvo smo bili prijatelji, zatim smo se zaljubili. Nisam to imala namjeru tajiti od javnosti. Bila sam na fakultetu i isprva nisam htjela da profesori znaju za našu vezu. Isto tako i za zaruke. Brzo smo to učinili i više od godine dana bili zaručeni. Nešto smo se zezali, a ja sam mu rekla da ću, ako me ubrzo ne pita, ja njega zaprositi. Kod nas je sve išlo glatko i spontano. Rekla sam svojoj obitelji i bližnjima, a u tako malom krugu smo se i vjenčali", ispričala je lani za Gloriju Tara, koja je s Farisom imala mnogo dodirnih točaka. Ponajviše svestranost, jer i on je, osim za glumu, nadaren za glazbu. Tako je 2015. sudjelovao u regionalnom talent showu "X Factor Adria", gdje je kao član grupe 9 Control stigao do superfinala, a uz to multitalentirani mladić iz Visokog piše prozu i poeziju. S Tarom se u tajnosti vjenčao krajem prosinca 2021. u Zagrebu, gdje su i živjeli. Sada će, međutim, svatko na svoju stranu, ali bez gorčine i loših emocija.

"Naravno da vjerujem u ljubav i brak, ali i u razvoj svakog ponaosob. Svatko u svom osobnom razvoju ima periode razilaženja s partnerima", rekla nam je Tara, koja je, s obzirom na to da je rođena u velikoj obitelji kao drugo od šestero djece, razmišljala i o majčinstvu. Ali ne i u bliskoj budućnosti, smatrajući da ima još dovoljno vremena za proširenje obitelji i da treba nastaviti s uspješnom karijerom. A za tako mladu osobu ima doista bogat životopis. Završila je glazbenu školu za klavir i pjevala u zboru Zvjezdice, kao petnaestogodišnjakinja je glumila u dječjem filmu "Ljubav ili smrt", trećem iz serijala o avanturama dječaka Koka, a popularnost joj je 2019. donio HBO-ov serijal "Uspjeh", redatelja Danisa Tanovića. Iste godine je s Dinom Jelusićem pobijedila u HRT-ovom showu "Zvijezde pjevaju", što ju je potaknulo da ozbiljnije zakorači u svijet glazbe. Lani je objavila debitantski singl "Oteta" i rekla kako bi voljela nastupiti u nekom mjuziklu, jer bi tako povezala tri najveće ljubavi - pjevanje, glumu i ples. A kako je dosad ostvarila brojne ciljeve, nesumnjivo će i ovaj.

image

Glumica će se sada još više posvetiti poslovnim projektima

MATEJ DOKIć

"Poslovno me čekaju mnogi izazovi i projekti. Iza mene je buran poslovni period i sada je vrijeme za aktivan odmor i nove poslovne planove. Uskoro vas očekuje moja nova pjesma, a ubrzo se vidimo i u za mene nekim novim formatima" najavljuje Tara Thaller.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
13. ožujak 2024 13:02