POVRATAK U AMERIKU

Tajnovita manekenka: Je li na odmoru nakon brzinskog razvoda bilo ljubavnih zahvata s trenerom?

Gisele Bündchen vratila se u Ameriku nakon odmora s djecom i naočitim trenerom borilačkih vještina u Kostariki.

U crnoj kožnoj jakni, maslinastim vojničkim hlačama, bijelim tenisicama i sunčanim naočalama Gisele Bündchen prvi put se pojavila na ulicama New Yorka nakon odmora s djecom Benjaminom Reinom i Vivian Lake u luksuznom ljetovalištu Provincia de Puntarenas u Kostariki, na kojem im je društvo pravio njezin jiu-jitsu trener Joaquim Valente. Nije bio jedini u njihovoj pratnji, jer je Gisele na put povela i učitelje svoje djece da zbog zajedničkog odmora ne zaostanu s gradivom u školi, te nekolicinu sinovih i kćerinih prijatelja da im prave društvo.

image

Gisele Bündchen s kćeri Vivian Lake i prijateljem u Kostariki 2020.

CPR/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Ipak najviše zanimanja pobudio je naočiti Joaqim Valente, učitelj borilačkih vještina s Floride, koji studio vodi zajedno s braćom Pedrom i Guijem, a upućeni tvrde da između Gisele i Joaqima trenutačno nema ništa više od međusobne simpatije.

"Poznaju se dvije godine i često treniraju zajedno. No, ako se zajedno smiju, ne znači da su zajedno", tvrde upućeni.

Za posjeta New Yorku Giselin bivši Tom Brady, proslavljeni američki nogometaš, djecu je odveo na pizzu u njihov omiljeni restoran Dellarocco‘s u Brooklyn Heightsu, što jasno pokazuje da je dobrobit djece roditeljima usprkos svim nesuglasicama između njih - na prvom mjestu.

image

Gisele Bündchen

GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK

"Premda žive s majkom, Vivian i Benjamin oca viđaju kad god to požele, to uopće nije upitno, čak i vikendima koji po rasporedu pripadaju drugom roditelju", govore upućeni.

Ekspresan razvod te dogovor oko podjele bračne stečevine i zajedničkog skrbništva nad djecom zapravo je rijetkost među bivšim slavnim partnerima, jer ih u tome sprečavaju povrijeđeni ponos, taština, ego i želja za osvetom.

"Čini se da su sve detalje dogovorili sami iza zatvorenih vrata prije nego što je javnost doznala. To je u našem svijetu iznimka, ali i najbolji, te najpametniji način da se ljudi razvedu”, prokomentirala je Jacqueline Newman, odvjetnica za razvode slavnih.

Tako nisu samo pokazali odgovornost prema svojoj djeci, nego su kao javne osobe zaštitili i svoj imidž.

Linker
20. travanj 2024 06:38