zavodnik novog kova

Tajni recept zavođenja Petea Davidsona: Što to brojne slavne ljepotice vide u šarmu ovog problematičnog frajera?

Američki komičar niže ljepotice s holivudske A liste jednu za drugom, a nikome nije jasno kako im uspijeva uletjeti jer je sušta suprotnost Bradu Pittu, Georgeu Clooneyju i Ryanu Goslingu.

Ljubavni uspjeh teško je definirati, pogotovo u slučaju američkog srcolomca Petea Davidsona (28), komičara showa „Saturday Night Live”, stand up zvijezde i glumca čiji zavodnički atributi nisu očiti. Na ekskluzivnom ljubavnom tržištu postoje zgodniji, šarmantniji, iskusniji kandidati od momka koji nije napunio ni tridesetu a već iza sebe ima zavidan niz žena s holivudske A liste, poput Ariane Grande, Kate Beckinsale, Kaije Gerber do Kim Kardashian, privlačne i imućne pridošlice na popisu slobodnih i slavnih Amerikanki.

Njihova veza raspirila je na društvenim mrežama raspravu radnog naslova: „Zašto baš on?”

- Možda zato što je visok? Ili zato što nasmijava žene? - pokušale su manekenka te spisateljica Emily Ratajkowski, model Chrissy Teigen i Bethenny Frankel, zvijezda reality showa „The Real Housewives of New York City” dokučiti taj novi tip muške privlačnosti. Brutalno duhovita Bethenny Frankel zapitala se: ”Ispaljuje li on dijamante iz privatnog dijela tijela?”

Američki magazin People nije odgovorio na to pitanje, no istražili su osvajanja komičara iz njujorške četvrti Staten Island koji nastupa od 16 godine, a časopis Forbes još ga je 2016. uvrstio na listu 30 najutjecajnijih mlađih od 30. Za sada nije ušao na njihov popis najprivlačnijih, no kako je krenuo, tko zna?

Čitajte i: Nisu izdržali dugo: Zvijezda ‘Bridgertona‘ ‘pala‘ na nestabilnog zavodnika, no ljubav nije dugo trajala

image

Ariana Grande i Pete Davidson.

NIJO/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Ljepotica i komičar

Naime, njegov ‘je ne sais quoi‘ odnosno riječima teško opisiva privlačnost - opasna po žene. Vidjelo se to u svibnju 2018. kad je prohodao s pop zvijezdom Arianom Grande. Svi su vjerovali da je riječ o njezinom hiru. Ukratko, ona prelijepa, a on je suprotnost Bradu Pittu, Georgeu Clooneyju ili Ryanu Goslingu.

Možda baš zato podijelio je svoju fotografiju s Arianom i zaručničkim prstenom na njezinoj ruci koji joj je darovao, piše Cosmopolitan, a od tog trenutka pozorno se prati i ljubavni život netipičnog zavodnika.

Nedugo nakon što je u listopadu 2018. prekinuo s pop zvijezdom, prohodao je s holivudskom glumicom Kate Beckinsale (48). Njihova veza otkrivena je na afterpartyju Zlatnih globusa u siječnju 2019. Tek što se javnost počela navikavati na njih, par je iste godine prekinuo. Na upit što se dogodilo, komičar je rekao da ide na drugu rehabilitaciju (prva je bila 2017., poslije osmogodišnje ovisnosti o alkoholu i drogi) i da se ne osjeća dobro.

image

Kate Beckinsale i Pete Davidson.

JD IMAGES/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Dodao je da Kate ima puno posla pa zato s njima nije išlo. Kad su ga u razgovoru za američki „Paper Magazine”, u sklopu serije intervjua #BreakTheInternet, pitali kako uspijeva "uletjeti" tako privlačnim ženama, otkrio je: ”Moj ljubavni jezik, kada sam u vezi, takav je da se prema osobi s kojom izlazim ponašam kao prema princezi. Trudim se dati što više. Ako ste u vezi, trebate se potruditi da se ta osoba osjeća što posebnije.”

Nije to njegova jedina ljubavna lekcija. Za isti magazin otkrio je kako se kratki spojevi u njegovim vezama događaju zato jer ” kad stavite toliko emocija ispred nekoga, to ga preplavi, a onda ljudi ne znaju držati korak s tim. Dakle, to je za neke može biti odbojno. Naučio sam to u prošloj vezi.” Nije precizirao kojoj. O zaljubljenosti se više otvorio voditelju emisije „Breakfast Club” na YouTubeu, Charlamagne Tha Godu - pravim imenom Lenardu McKelveyju.

image

Pete Davidson je nedavno bio u kratkoj vezi sa zvijezdom serije ‘Bridgerton‘, Phoebe Dynevor.

OLD BOY\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Odrastanje bez oca

- Zaljubljen sam u ljubav. Tako sam odrastao. Nisam imao muški uzor u kući. Bili smo moja mama, sestra i ja, stoga mi je bilo prirodno pitati se: ‘Kad ću pronaći svoju princezu? To je sve što sam ikada želio – ispričao je komičar odrastao s mlađom sestrom Casey u obitelji Amy i Scotta Davidsona.

image

Pete Davidson glais kao problematičan momak.

SALANGSANG/BFA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Mama mu radi kao školska medicinska sestra u jednoj srednjoj školi u Brooklynu, a otac mu je bio vatrogasac koji je poginuo na dužnosti 11. rujna 2001. tijekom terorističnog napada u New Yorku. Posljednji put viđen je kako trči uz stepenice Marriott World Trade Centera neposredno prije nego što se srušio.

Nakon srednje škole, Pete Davidson upisao se na katolički St. Francis College u njujorškoj četvrti Brooklyn Heights (odgajan je kao katolik). Poslije odslušanog jednog semestra, napustio je koledž jer je htio izgraditi karijeru komičara. Kasnije se u skečevima u „Saturday Night Liveu” često osvrtao na to razdoblje: čini se da mu nije ostalo u lijepoj uspomeni.

Čitajte i: Novi zvjezdani par: Kćer Cindy Crawford ljubi trenutno najpoželjnijeg frajera u Hollywoodu

image

Kaia Gerber i Pete Davidson.

ROBERT O\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

Kako god bilo, ponadao se da je svoju princezu u studenom 2019. pronašao u manekenki Kaiji Gerber (20), kćeri nekadašnjeg top modela Cindy Crawford i Radnea Grebera, vlasnika lanca restorana i barova. Činilo se da su jako zaljubljeni, no njezinim roditeljima ta veza nije dobro „sjela”. Naglo su prekinuli u siječnju 2020., kad je Pete u showu „Saturday Night Live” rekao u šali da opet mora na odvikavanje. Njezini roditelji nisu to tako shvatili. Uz to, komičar je gostujući u omiljenoj YouTube emisiji „Breakfast Club”, izjavio:” Želim imati dijete. Mislim da bi to bilo sjajno." Ni to se, vjerojatno, nije svidjelo njezinim roditeljima.

Zaljubljen u ljubav

Raspad braka Kim i Kanye Westa u veljači ove godine dočekao je kao soler. Upoznao ju je još 2019., na večeri na kojoj su bili i njezin suprug te glumac Timothée Chalamet. Vjerojatno mu je još tada zapala za oko. Stvari su se tako posložile da je Kim Kardashian (41) početkom listopada gostovala u „Saturday Night Liveu”. U skeču u kojem su glumili on je bio Aladin, a ona princeza Jasmine.

image

Kim Kardashian and Pete Davidson u showu ‘Saturday Night Live‘

BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Od tada do danas, diskretno se viđaju jer se Kim sviđa njegov netipičan, dječački šarm i smisao za humor ali zasad ne želi izaći u javnost s novom vezom. To je razumljivo: poslije sedam godina braka s Kanye Westom potrebno joj je malo opuštanja uz dečka koji je zabavlja i ugađa joj, ali ne i preozbiljna ljubavna priča.

- Ja sam beznadni romantik. Vjerujem u pravu ljubav. Vjerujem da je biti zaljubljen velika stvar i nadam se da ću biti dovoljno sretan da to pronađem – spremno je izjavio za magazin People kad su ga pitali kako bi sebe opisao kad je zaljubljen. Sve je rekao. A ima i princezu za kojom je toliko čeznuo. Zanesenost će vjerojatno trajati dok se u blizini zavodnika novog doba zaljubljenog u ljubav ne pojavi nova kandidatkinja.

Linker
25. travanj 2024 03:23