SUĐENJU SE BLIŽI KRAJ

Svjedočenje od četiri minute: Kate Moss konačno progovorila o Johnnyju Deppu i otkrila je li bio nasilan

Holivudski velikan Johnny Depp je kao svjedokinju optužbe u parnici protiv bivše supruge Amber Heard pozvao britanskog supermodela, a Kate Moss se na zakazano ročište uključila videovezom.

Bili su IT par devedesetih, s njom je Johnny Depp doživio i proživio najveću strast i zaluđenost, pa će britanski supermodel Kate Moss u ljubavnoj kronologiji holivudskog velikana zauvijek zauzimati posebno mjesto.

Ništa se neće promijeniti niti nakon njezinog svjedočenja u holivudskoj parnici godine, kako su mediji prozvali slučaj 'Depp protiv Heard' u kojoj se bivši supružnici Johnny Depp i Amber Heard međusobno besprizorno blate i optužuju za nasilje i zlostavljanje u svim zamislivim oblicima, s kojeg iz Fairfaxa u Virginiji svaki dan cure novi sočni detalji.

image

Kate Moss je svjedočila putem videoveze iz Engleske

EVELYN HOCKSTEIN/AFP/PROFIMEDIA

Kate Moss se videovezom jučer uključila u ročište na kojem je imala status svjedoka. Kako je Amber Heard i njezino ime navela među ženama koje je njezin bivši suprug navodno zlostavljao, te fizički i psihički maltretirao, odvjetnici Johnnyja Deppa, tužitelja u ovom slučaju, su pozvali Kate Moss da se o tome očituje.

Sve skupa je trajalo četiri minute, a evo i najzanimljivijih izvadaka njezina svjedočenja.

image

Johnny Depp i Kate Moss su se upoznali 1994., a prekinuli su 1998.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

"Johnny Depp me nikad nije gurnuo ili bacio niz stepenište. Sama sam pala, jer sam se poskliznula, a on mi je odmah priskočio u pomoć, pomogao mi da dođem do svoje sobe, neko vrijeme me i nosio, te pozvao liječničku pomoć", izjavila je Kate Moss i dodala da se spomenuti događaj odvio u luksuznom resortu na Jamajci u vrijeme dok su njih dvoje bili u vezi, dakle između 1994. i 1998.

Čitajte i: ‘IT‘ PAR DEVEDESETIH! S NJOM JE JOHNNY DEPP DOŽIVIO NAJVEĆU STRAST I ZALUĐENOST

"Johnny je prvi otišao iz sobe, a ja za njim. Kako je bilo kišno nevrijeme, poskliznula sam se, pala i ozlijedila leđa", dodala je Moss koja je svjedočila iz Gloucesttershirea u Engleskoj.

image

Johnny Depp i Kate Moss 1995.

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Kao svjedokinja je pozvana naknadno, nakon što je proces već otpočeo, jer je sutkinja dozvolila njezino naknadno pozivanje nakon što je Amber Heard njezino ime i slučaj spomenula kao okidač da opali Deppa prije nego što završi isto kao i Kate Moss.

"Ja ne oklijevam. Ja ne čekam. Istog časa pala mi je na pamet Kate Moss na vrhu stepeništa i zato sam ga opalila", izjavila je Amber Heard.

"Johnny Depp me nikad nije gurnuo, udario ili me bacio niz stepenice", tim je riječima Kate Moss završila svoje svjedočenje, posljednje uoči završnog ročišta u petak.

Deppa su već prije javno podržale i njegove bivše partnerice Winona Ryder s kojom je bio zaručen i istetovirao si poruku 'Winona Forever' na desnu ruku, te Vanessa Paradis, francuska pjevačica i glumica, s kojom je u četrnaest godina veze dobio kćer Lily-Rose Melody Depp (23) i sina Johna Christophera Jacka Deppa III (20).

image

Kate Moss i Johnny Depp bili su it par devedesetih

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Mnogo komentara izazvao je i izbor odjeće, te make-upa Kate Moss što je pridonijelo njezinom dojmu ozbiljnosti i autentičnosti: odjenula je tamni sako modne kuće Saint Laurent i bijelu bluzu, a uz to izabrala nenametljivu šminku i frizuru kako bi izgledala što prirodnije.

Linker
12. travanj 2024 01:00