Hugh Jackman i Deborra-lee Furness 

 TIZIANA FABI AFP
OMILJENI PAR

Shrvana je zbog razvoda, ali mu ne zamjera: "Hugh je krenuo dalje, a to nije lako podnijeti"

Australska glumica Debora-lee Furness i holivudski superstar Hugh Jackman nakon 27 godina braka nastavljaju svatko svojim putem.

Australska glumica Debora-lee Furness i holivudski superstar Hugh Jackman nakon 27 godina braka nastavljaju svatko svojim putem.

Što je bio stvarni razlog za razvod jednog od najomiljenijih i, kako se činilo, najskladnijih glumačkih parova u svjetskom show biznisu još neko vrijeme očito nećemo saznati. Australski glumac, 54-godišnji Hugh Jackman, jedna od najvećih muških holivudskih zvijezda srednje generacije i njegova, formalno još uvijek supruga, 67-godišnja Deborra-lee Furness u svom su šturom priopćenju, kako se moglo i očekivati, bili vrlo općeniti, pa iz njega nije jasno je li okidač za razvod nakon 27 godina braka s dvoje djece bila treća osoba ili su naprosto dodijali jedno drugome, u što mnogi sumnjaju.

U svojoj su krajnje izbalansiranoj izjavi, koja je odjeknula kao grom iz vedra neba u svjetskoj javnosti jer je nitko nije očekivao, pazili na svaku riječ i formulaciju, te su naveli kako je nakon nepuna tri desetljeća zajedničkog života i divnog braka punog ljubavi stigao trenutak kad se njihovo putovanje mijenja, te da su se odlučili razići kako bi mogli nastaviti rasti kao pojedinci i osobe.

image

Prvi izlazak Hugha Jackmana bez vjenčanog prstena

BROSNYC/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Naša obitelj je bila i uvijek će biti naš prioritet. U novo poglavlje ulazimo sa zahvalnošću i ljubavlju, te cijenimo što ćete poštovati našu privatnost dok naša obitelj prolazi kroz ovu promjenu", zaključili su u zajedničkom priopćenju koje su dostavili medijima. No, dok su razlozi za takvu šokantnu odluku još uvijek nejasni, izvori bliski paru tvrde da je australska glumica Deborra-lee devastirana zbog razvoda, jer joj se život preko noći okrenuo naglavačke. No, tvrde da Deborra-lee pritom ništa ne zamjera svom bivšem partneru, s kojim je podigla 23-godišnjeg sina Oscara i 18-godišnju kćer Avu. Umjesto gorčine i zamjeranja nastoji razumijeti tu odluku, ali će trebati vremena da joj se njezine posljedice slegnu.

image

Hugh Jackman sa suprugom Deborrom-lee na MET Gali u svibnju

ANGELA WEISS AFP

"Hugh je bio i ostao ljubav njezinog života, tu se ništa ne mijenja, osim što njega više nema u njezinom životu na način na koji je bila navikla. Hugh je krenuo dalje, a to nije lako podnijeti i s tim se nije lako nositi, pa će trebati vremena dok njezine rane ne zacijele. Da je Deb bolje znat ćemo kad se prvi put pojavi u javnosti i stane pred kamere", govore upućeni.

image

U travnju su zajedno stigli na njujoršku premijeru filma "Ghosted"

ANGELA WEISS AFP

S druge strane Hugh Jackman se nakon šokantne vijesti o razvodu već prošetao ulicama New Yorka, a na paparazzo fotografijama vidljivo je kako na njegovom prstenjaku više nema vjenčanog prstena. S medijima zasad ne komunicira, a kako su svi holivudski projekti trenutačno na čekanju zbog štrajka scenarista, koji je podržao i strukovni glumački sindikat, trenutačno ima mnogo vremena da se posveti sebi i svojim interesima.

image

U braku su dobili sina Oscara i kćer Avu s kojima su 2009. prošetali Hollywoodom

JIM SMEAL/BEI/SHUTTERSTOCK

Uskoro bivši supružnici upoznali su se devedesetih godina na setu australske televizijske serije "Corelli" i zaljubili su se na prvi pogled. Deb je tada već bila poznata glumica, dok je Hugh bio na početku svoje glumačke karijere, a vjenčali su se 11. travnja 1996. godine i postali jedan od omiljenih holivudskih parova. Na godišnjicu braka ove godine, slavni je glumac svojoj supruzi poručio: "Neizmjerno te volim. Stvorili smo prekrasnu obitelj i život. Tvoj smijeh, tvoj duh, darežljivost, humor, hrabrost i odanost su veliki dar za mene". Posljednji put su se na crvenom tepihu pojavili na Met Gali u svibnju ove godine, a u srpnju su viđeni i u Londonu, gdje su iz svečane lože pratili finalni meč u muškoj konkurenciji turnira u Wimbledonu.

image

Donedavno je na njegovoj ruci blistao vjenčani prsten

INSTAGRAM
Linker
27. travanj 2024 14:04