ZBOGOM BOTOKSU

Sharone Stone: ‘Prekinula sam s mlađim dečkom jer je od mene tražio da idem na botoks‘

Holivudska glumica Sharon Stone više nije spremna na kompromise niti zbog spašavanja veze i karijere.

Holivudska zvijezda Sharon Stone (64) dosad je s javnošću podijelila brojne intimne tajne iz svog života punog uspona i padova. A sad je u naslovnoj priči za arapsko izdanje modnog magazina Vogue povodom početka emitiranja druge sezone HBO-vog serijala ‘Stjuardesa‘ čija je zvijezda, otkrila novo traumatično iskustvo i razloge zašto je zauvijek odustala od botoksa te odlučila starjeti bez pomoći novih estetskih tretmana.

"U razdoblju svoje najveće slave koristila sam filere, botoks i sve ostale anti-aging preparate koje su mi moji estetski kirurzi preporučivali", izjavila je glumica i dodala da se sve promijenilo nakon teškog moždanog udara od kojeg se 2001. dugo oporavljala.

image

U lipnju je bila gošća na humanitarnoj gala večeri u Los Angelesu

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK

"Prema riječima stručnjaka u tom trenutku trebalo mi je više od tristo injekcija botoksa i filera da mi se strana lica koja je bila oduzeta oporavi i ponovno izgleda koliko-toliko normalno. Luksuz estetskih intervencija u tom je trenutku postao moja bolna potreba da bih mogla nastaviti funkcionirati u svom poslu i filmskoj industriji. Ali na to nisam pristala, jer se takvi zahvati apsolutno ne preporučuju pacijentima s neurološkim teškoćama i odlučila sam se u procesu oporavka pouzdati u vlastitu snagu i strpljenje, što mi se na kraju višestruko isplatilo", ispričala je glumica koja je zbog bolesti završila na koljenima.

Izgubila je brojne uloge, za oporavak potrošila gotovo svu ušteđevinu, raspao joj se brak s američkim novinarom i urednikom Philom Bronsteinom, a u brakorazvodnoj parnici izgubila je skrbništvo nad njihovim posvojenim sinom.

image

Na kanskoj premijeri filma ‘Elvis‘ u svibnju

MATT BARON/SHUTTERSTOCK

No, sve je to nije slomilo i nakon višegodišnje stanke ponovno se vratila pred kamere i na crveni tepih. U razgovoru za Vogue opisala je i krajnje neobičnu situaciju sa svojim neimenovanim znatno mlađim partnerom koji je poželio da se zbog njega ponovno podvrgne estetskim zahvatima.

"Nakon toga smo se vidjeli samo jednom: rekla sam mu da potraži nekog drugog, ako mu je botoks važniji od osobe s kojom je u vezi", rekla je glumica i dodala da trenutačno proživljava najbolje razdoblje svog života.

image

Na kanskoj premijeri filma ‘Zločini budućnosti‘ zablistala je u kreacijii Dolce&Gabbana

MATT BARON/SHUTTERSTOCK MATT BARON/SHUTTERSTOCK

"Ovo je najuzbudljivije i najkreativnije razdoblje mog života. Nikad nisam bila sretnija i osjećala se življom, vjerojatno zato što sam se pomirila s time tko sam i kako izgledam. Uživam u svojim nesavršenostima i ne zanosim se idejom da ih ikad više popravljam", zaključila je.

Linker
20. travanj 2024 02:25