Rijedak odmor Gordona Ramsayja i supruge Cayetane bez djece: 2008. ljetovali su na Azurnoj obali

 FAME PICTURES/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
OTVORIO DUŠU

Sedmeročlana obitelj slavnom chefu je svetinja: "Tragedija nas je još više zbližila"

Britanski chef Gordon Ramsay sa suprugom Tanom podiže petero djece, a gubitak sina Rockyja još ih je više povezao.

Britanski chef Gordon Ramsay sa suprugom Tanom podiže petero djece, a gubitak sina Rockyja još ih je više povezao.

Britanski chef 57-godišnji Gordon Ramsay u 35 godina karijere u kuhinji se nagledao svega i svačega, ali i prošao put od pomoćnog kuhara do globalne zvijezde kulinarske scene. Tajna njegovog uspjeha, kako je otkrio u razgovoru za naslovnicu aktualnog broja američkog časopisa People je u skladnoj i iznimno povezanoj obitelji.

Žena njegovog života je supruga Tana, televizijska voditeljica, s kojom je upravo proslavio 26. godišnjicu braka, a zajedno podižu petero djece: kći Megan (25), blizance Jacka i Holly (23), Matildu (21) i 4-godišnjeg sinčića Oscara.

image

Gordon Ramsay sa suprugom Tanom ai djecom na filmskoj premijeri u Londonu

FELIPE TRUEBA/AVALON/PROFIMEDIA

"Nakon tri Bafte i jednog Emmyja... napokon smo osvojili Oscara. Molim vas poželite dobrodošlicu Oscaru Jamesu Ramsayu", napisao je Gordon Ramsay u objavi na društvenim mrežama kojom je proslavio njegov dolazak na svijet 3. travnja 2019., baš u vrijeme ručka, kako je šaljivo dodao.

A sad je prvi put objasnio kakva je tragedija prethodila njegovom rođenju. "Zvuči ružno, ali da nismo izgubili Rockyja, pitanje je bismo li se odlučili na još jedno dijete. No, Oscar sigurno nije njegova zamjena, nemojte me krivo shvatiti, jer zamjena ne postoji", ispričao je za People. Njegova supruga je, naime, 2016. u dvadesetom tjednu trudnoće izgubila sinčića kojem su supružnici već bili odabrali ime i čije su rođenje jedva čekali.

image

Sa suprugom i kćeri na dodjeli nagrada TV Choice 2014.

JOANNE DAVIDSON/SHUTTERSTOCK

"Srce mu je bilo dovoljno jako, ali liječnici su nam objasnili da nije bilo načina da ga spase, jednostavno je bio - premali. Nama je to bila velika trauma, posebno Tani, a upravo ona je bila moja najveća snaga da prevladamo tu tragediju. Nitko vas ne može naučiti kako da se s njome nosite, ali mi se sada čini da smo sve odradili najbolje što smo mogli, taj tragični događaj nas je sve još više povezao", objasnio je slavni chef i dodao kako on i supruga, te sva njihova djeca imaju komad nakita s Rockyjevim imenom koji nose. A svoju kuću u Velikoj Britaniji nazvali su po njemu, baš kao i put koji vodi do nje.

"Bili smo emotivno slomljeni, ali smo pronašli snagu da krenemo dalje s našim malim Rockyjem u srcima i dušama. Svog malog anđela nikad nećemo zaboraviti i on je na neki način zaštitnik naše obitelji", ispričao je.

Linker
28. travanj 2024 06:51