Salma Hayek

 SHOOTPIX/ABACA/SHUTTERSTOCK
RAJSKI OTOK

Salma Hayek sagradila kuću na jadranskom otoku: Ljepote naše obale otkrila je na snimanju

Ekskluzivnu vijest otkrio je mostarski arhitekt Amer Tanović koji je projektirao kuću proslavljene holivudske glumice.

Ekskluzivnu vijest otkrio je mostarski arhitekt Amer Tanović koji je projektirao kuću proslavljene holivudske glumice.

Odavno nije tajna da je Salma Hayek oduševljena ljepotama Hrvatske i jadranske obale. Upoznala ih je na snimanju filma "The Hitman‘s Wife‘s Bodyguard", jer je u stankama snimanja sa svojim suprugom francuskim milijarderom François-Henrijem Pinaultom obilazila Brijune i druge hrvatske otoke. A na jednom od njih je sagradila i kuću koja će postati njezin ljetni raj, tvrdi to mostarski arhitekt Amer Tanović koji je bio zadužen za projekt.

Amer Tanović je godinama živio i radio u New Yorku, a za podcast portala Bljesak.info otkrio je kako je surađivao s poznatom glumicom Salmom Hayek. "Radi se o malom otoku u Hrvatskoj, ne smijem govoriti detalje, nije to nikako u redu, jer je ta kuća njen bijeg od reflektora i javnosti. Na prvu je nisam ni prepoznao, jer ne znam ja te glumce ni kako izgledaju ni tko su", ispričao je Tanović i dodao kako je posao dobio preko svoje matične firme u New Yorku.

image

Salma Hayek

INSTAGRAM/SALMA HAYEK

"Moji kolege znaju da radim u ovom dijelu Europe, pa su me zamolili da uzmem projekt ako mogu i ako se to njoj svidi", nastavio je. Prema njegovim riječima Salma Hayek je vrlo jednostavna žena koja želi uživati u Hrvatskoj, na jednom otoku gdje joj ne trebaju tjelohranitelji, gdje je nitko ne može fotografirati i gdje u miru može šetati i ručati s obitelji.

@bljesak.info Kako sam pravio kucu #salmahayek u #hrvatska Amer Tanovic, arhitekta iz #mostar u #podcast #sredinom ♬ original sound - Bljesak

Tanović je radio i za Madonnu, a kraljicu popa opisao je riječima hvale. "Ona je jedna divna osoba. Nemojte misliti da je to čudna osoba. Na tom projektu je radilo svaki dan između 50-70 radnika i svaki dan je ona iz svog VIP restorana poslala ručak. Konobare bi poslala. Ta žena je počela s ulice. I ona se uvijek vraća na tu priču, kako je ona počela. Tako je i mene gledala. I ja sam počeo s istih ulica samo dolazeći odnekuda", zaključio je Tanović.

Linker
28. travanj 2024 05:01