Heidi Klum i Tom Kaulitz

 COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
LJUBAV JE U ZRAKU

Romantika u Veneciji: Heidi Klum baš zna uživati sa 16 godina mlađim partnerom

Njemački top model i njemački glazbenik Tom Kaulitz uoči proslave četvrte godišnjice braka nagradili su se putovanjem u Italiju.

Njemački top model i njemački glazbenik Tom Kaulitz uoči proslave četvrte godišnjice braka nagradili su se putovanjem u Italiju.

Trećeg kolovoza će proslaviti četvrtu godišnjicu braka, u ožujku su nazdravili petoj godišnjici svoje veze, a prvi dan ljeta i najduži dan u godini odlučili su dočekati u najromantičnijem gradu na svijetu. Teško je i zamisliti romantičniju kulisu od venecijanskih kanala i mostova, otočića, uličica i trgova, te renesansnih građevina koje oduzimaju dah za proslavu ljubavi, pa njemački top model Heidi Klum, koja je 1. lipnja napunila pedesetu, i njezin suprug, njemački gitarist Tom Kaulitz koji 1. rujna slavi 34. rođendan, sigurno nisu pogriješili u odbiru svoje prve ovogodišnje ljetne destinacije.

Kao i svi turisti u Staroj dami prvo su se provozali gondolom, a manekenka se od jakog sunca dok su u vožnji razgledali venecijanske znamenitosti zaštitila vezenim ručnim suncobranom. U Veneciju su stigli s njezino troje mlađe djece: Heidi Klum iz veze s Flaviom Briatoreom, talijanskim poduzetnikom i milijunašem, ima 19-godišnju kćer Leni, a u braku s američkim pjevačem Sealom dobila je sinove Henryja (17) i Johana (16), te 13-godišnju kćer Lou.

image

Vožnja gondolom je venecijanska atrakcija

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Nedavno je Heidi Klum u showu Jennifer Hudson priznala kako ona i Tom razmišljaju o proširenju obitelji. Manekenka se našalila kako jačina njezina želja za petim djetetom ovisi o danu, te da ponekad misli da je to dobra ideja, a ponekad ne.

"Roditeljstvo je zahtjevno. Učinila sam to četiri puta. Zatim sam svaki put dojila osam mjeseci, a onda kreću sve ostale radosti i izazovi roditeljstva, znate već o čemu govorim", rekla je Heidi. Odnos Toma Kaulitza, gitarista njemačkog benda Tokio Hotel, prema njezinoj djeci opisala je kao "divan", a ranije je otkrila da je Tom njezinu djecu Leni i Henryja naučio upravljati automobilom.

image

Na odmor u Italiju stigli su s djecom

COBRA TEAM/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Tom Kaulitz je rođen kao jednojajčani, deset minuta stariji blizanac Billa Kaulitza, pjevača i frontmena benda Tokio Hotel koji su osnovali kao tinejdžeri. Život mu je odredio slučajni pronalazak gitare u podrumu svoje kuće, od koje se nije odvajao cijelu noć, a uz svog brata je najomiljeniji član Tokio Hotela. Prije Heidi Klum bio je u kratkom braku s njemačkom poduzetnicom i misicom Rijom Sommerfeld, s kojom se vjenčao 2015. nakon četiri godine veze, a iste godine predao je i zahtjev za razvod.

Linker
28. travanj 2024 02:57