Meghan Markle i princ Harry

 SHUTTERSTOCK
PUT PUTUJE

Reakcija princa Harryja svjedoči koliko voli svoju Meghan

Princ Harry je Meghan Markle priredio doček dobrodošlice u Njemačkoj, gdje mu se pridružila na sportskim igrama Invictus.

Princ Harry je Meghan Markle priredio doček dobrodošlice u Njemačkoj, gdje mu se pridružila na sportskim igrama Invictus.

Nakon što se pridružila suprugu, princu Harryju u Njemačkoj, pokazalo se tko je najveća zvijezda sportskih igara Invictus u Düsseldorfu. Zbog neopisive medijske navale princ Harry je za Meghan Markle doček dobrodošlice priredio u konferencijskoj dvorani zračne luke, a njegova supruga ondje je dočekana pljeskom i ovacijama. U Njemačku je stigla četiri dana nakon svog supruga, u pozdravnom govoru ispričala se što je zakasnila na otvaranje, objasnila zašto kasni te javnost podsjetila na društvenu važnost ovakvih događaja, a princ Harry je upijao svaku njezinu riječ i zaljubljeno pratio svaki pokret Meghan Markle.

image

Princ Harry jedva je dočekao da mu se Meghan pridruži u Njemačkoj

SHUTTERSTOCK

Iz zrakoplova je izašla u elegantnoj, strukiranoj crnoj haljini, a nakon što ju je princ Harry formalno predstavio zaradila je buran aplauz i prije nego što se dohvatila mikrofona. "Pozdrav svima. Divan je i poseban osjećaj biti ovdje s vama i jako mi je žao što sam malo zakasnila na početak zabave", izjavila je Meghan, te već u idućoj rečenici objasnila koje je sve obaveze morala odraditi u Kaliforniji.

"Morala sam provesti malo više vremena kod kuće s djecom, voditi naše mališane na njihove slobodne aktivnosti, ići s njima na milkshake, odvesti ih u školu... Tek nakon svega toga sam se uspjela pridružiti vama i svom suprugu", ispričala je.

image

Princ Harry je organizirao doček dobrodošlice za Meghan Markle

SHUTTERSTOCK

Istaknula je i koliku važnost ovaj događaj ima za rehabilitaciju ratnih veterana iz cijelog svijeta, kojima je sudjelovanje na igrama Invictus prilika da upoznaju druge ljude sličnih sudbina, da s njima podijele vlastita iskustva, te da osvijeste da nisu prepušteni sami sebi. "Sjajno je biti ovdje, ponosna sam što sam dio obitelji Invictus i zahvalna sam svima vama koji na igrama sudjelujete, pratite ih i podržavate", zaključila je Meghan i dodala kako se s Harryjem dogovorila da će na iduće igre doći s djecom, sinom Archijem i kćerkicom Lilibet.

image

Meghan je zaradila pljesak

SHUTTERSTOCK

Princ Harry u Europu je stigao potkraj prošlog tjedna, kako bi u Londonu odao počast pokojnoj baki povodom prve godišnjice smrti Elizbete II., te prisustvovao humanitarnoj gala večeri i dodjeli nagrada WellChild, a nakon toga se zaputio u Düsseldorf.

Linker
27. travanj 2024 09:17