Heather Locklear na vrhuncu slave devedesetih

 DARREN STAR PRODS/FOX TV/SPELLING TV/KOBAL/SHUTTERSTOCK
BORBA S OVISNOŠĆU

Raste zabrinutost za zdravlje Heather Locklear: ‘Svi se osjećaju bespomoćno‘

Američka glumica Heather Locklear, zvijezda serijala ‘Melrose Place‘ i ‘Dinastija‘ ponovno je pokleknula i ne odvaja se od boce tekile.

Američka glumica Heather Locklear 25. rujna će proslaviti 62. rođendan, ali za taj dan ne planira se nikakva fešta. Obitelj slavne glumice, naime, iznimno je zabrinuta za njezino zdravlje, jer se prema insajderskim informacijama Heather Locklear vratila svojoj staroj boljci s kojom se borila desetljećima i koja ju je gotovo uništila. "Heather ponovno pije, ne odvaja se od boce tekile, a svi oko nje se osjećaju bespomoćnima. Prije četiri godine bili su uvjereni da je nakon niza rehabilitacija i liječenja od ovisnosti napokon uspjela pobijediti svoje demone, ali to je sve sad palo u vodu. Bivši suprug, Richie Sambora, njezina obitelj, a pogotovo kći Ava koja je obožava - ne znaju što i kako dalje", izjavio je izvor koji je želio ostati anoniman.

image

Zvijezde ‘Dinastije‘: Pamela Sue Martin, Joan Collins, Linda Evans, Heather Locklear i John Forsythe

SPELLING/ABC/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Glumica koja je na vrhuncu bila devedesetih godina prošlog stoljeća danas izgleda - neprepoznatljivo, jer ju je stara boljka gotovo uništila. Svi koji pamte njezinu glavnu ulogu Amande Woodward u popularnom televizijskom serijalu "Melrose Place", a igrala je i jednu od glavnih uloga u "Dinastiji", te u filmovima "Gospodin savršeni" i "Miris love", u raščupanoj i dezorijentiranoj gospođi teško će prepoznati nekadašnju zvijezdu, koja je s ekrana zračila blistavim osmijehom, ljepotom i seksepilom.

image

Glumica se dvaq desetljeća bori s ovisnosti o alkoholu

COLEMAN-RAYNER/COLEMAN-RAYNER/PROFIMEDIA

O tome svjedoče i fotografije snimljene su na ulici u Malibuu na Floridi. Na njima 61-godišnja glumica praznog pogleda maše rukama, prevrće papirima i priča sama sa sobom, te utučeno sjedi na stepeništu poslovne zgrade dok čeka prijevoz. Mnogi su primijetili i da je znatno smršavjela otkako je posljednji put viđena u javnosti, a njezina čarobna pilula za skidanje kilograma je Ozempic, inače lijek za dijabetičare, što medicinski stručnjaci smatraju krajnje problematičnim s potencijalno mnogim negativnim nuspojavama.

image

Proslavila ju je glavna uloga u serijalu ‘Melrose Place‘ u kojem joj je partner bio Grant Show, s kojim se i zaručila

SNAP/SHUTTERSTOCK

"Tekila je njezina opsesija, a sad je tu i tjelesna težina. Proteklih mjeseci skinula je dvadeset kilograma i svi se pitaju je li tu tome kraj", govore upućeni. Pad Heather Locklear započeo je 2006. nakon rastave od drugog supruga, američkog glazbenika Richieja Sambore, rock gitarista iz benda Bon Jovi. Tad je zaradila svoju prvu prijavu zbog vožnje pod utjecajem alkohola, a nakon toga uslijedio je niz nevjerojatnih skandala i afera koje su joj potpuno uništile karijeru. Uhićivana je zbog nasilja u obitelji, verbalnog i fizičkog napada na medicinskog tehničara koji je vozilom hitne pomoći stigao na njezin poziv na kućnu adresu u Thousand Oaksu, napada na policajce na dužnosti i sl., a na kraju je zbog kumulativnih skandala i otrovanja alkoholom pritvorena zbog procjene njezine (ne)uračunljivosti i procjene predstavlja li na slobodi opasnost za sebe i druge.

image

Prvi suprug bio joj je bubnjar Tommy Lee

MEDIAPUNCH/SHUTTERSTOCK

Ovisnost o alkoholu uništila je i njezine zaruke s Chrisom Heisserom, bivšim profesionalnim motociklistom koji je bio Heatherina srednjoškolska ljubav, a kad je napokon dotaknula dno, 2019. prijavila se u najstrožu kliniku za liječenje od ovisnosti. I baš kad se činilo da je napokon uspjela pobijediti vlastite demone i počela dobivati nove filmske uloge, stigla je pandemija koronavirusa i sve je ponovno stalo. "Ovisnost je okrutna i konstantno vas vuče na dno, a ozdravljenje je najbolja osveta. Budite ljubazni prema svakome koga sretnete ne putu, vaše svjetlo jednostavno može promijeniti nečiji životni put", izjavila je tada glumica koja je očito ponovno pokleknula.

image

Heather Locklear u rujnu će proslaviti 62. rođendan

COLEMAN-RAYNER/COLEMAN-RAYNER/PROFIMEDIA
Linker
22. travanj 2024 13:32