ŽIVI DRUGU MLADOST

Prava ljubav: Jeff Bezos se uz voljenu novinarku preporodio i naučio zabavljati

Američki milijarder Jeff Bezos u vezi s Lauren Sanchez u pedestima nadoknađuje propuštene užitke.

Američki milijarder Jeff Bezos (58), šef Amazona i brojnih drugih tvrtki, u protekle se tri godine potpuno preporodio i postao novi čovjek, barem u privatnom životu. Najzaslužnija za to je njegova partnerica Lauren Sanchez, novinarka, uz koju u zrelim godinama očito diše punim plućima, zabavlja se i uživa u zajednički izlascima, putovanjima i društvenim događanjima.

Prošlog vikenda snimljeni su na opuštenom kasnom ručku s prijateljima u Malibuu, a u restoran su stigli držeći se za ruke kao zaljubljeni golupčići. Sredinom kolovoza bili su glavni uzvanici na premijeri serijala ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power‘ u Los Angelesu, nastalog u produkciji Amazon Primea. Ovog ljeta posjetili su i London, te se odmarali na njegovoj luksuznoj jahti, a našli su vremena i za posjet zabavnom parku u kojem su uživali poput tinejdžera.

image

Uz Lauren u zrelim godinama očito diše punim plućima, zabavlja se i uživa u zajednički izlascima, putovanjima i društvenim događanjima.

SNORLAX/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Dok je bio u braku s sa suprugom, spisateljicom i filantropkinjom MacKenzie Scott, od koje se razveo 2019. nakon četvrt stoljeća u jednoj od najskupljih brakorazvodnih parnica svih vremena te bivšu učinio jednom od najbogatijih žena na svijetu, takvo njegovo ponašanje u javnosti bilo je - nezamislivo.

Osim toga uz Lauren Sanchez Jeff Bezos mnogo zdravije živi, uredno spava, pazi što jede i mnogo vježba, što je potpuno promijenilo njegov govor tijela, ali i javne nastupe. Jer kad se čovjek dobro osjeća u svom tijelu, a uz to ima i podršku voljene osobe koja ga u svemu podržava, tada jednostavno dobro i pozitivno zrači i to se ne može ne primijetiti.

Jeff Bezos i Lauren Sanchez zaljubili su se dok su oboje bili u braku, svoju su međusobnu privlačnost i ljubav duže vrijeme tajili, a onda su oboje odlučili krenuti dalje zajedno, bez skrivanja. Sudeći po stalnoj medijskoj prisutnosti on obožava svaki trenutak proveden u društvu atraktivne crnke, a i ona ne skida ruke s njega.

image

Jeff Bezos iLauren Sánchez na premijeri prve sezone serijala ‘The Lord Of The Rings: The Rings Of Power‘ u Los Angelesu prije dva tjedna

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Par je u javnosti prvi put viđen na teniskom turniru u Wimbledonu, gdje su zajedno u svečanoj loži pratili muško finale tijekom kojega su razmjenjivanjem nježnosti, a otad su rado viđeni gosti raznih mondenih svjetskih destinacija te društvenih događanja.

Da se stvari radikalno mijenjaju bilo je jasno nakon njegove prve objave na društvenim mrežama nakon razvoda.

"Zahvalan sam prijateljima i obitelji za svu podršku i ljubav. To mi znači više nego što možete zamisliti. Najveće hvala MacKenzie, zahvalan sam na njezinoj podršci i ljubaznost u ovom procesu i veselim se našem novom odnosu", napisao je tada na Instagramu, a sličnu objavu podijelila je i MacKenzie. I dodala kako ostaju u prijateljskim odnosima nakon prekida, a da mogu ponovno, sve bi bez razmišljanja opet prošli zajedno.

image

Nakon ručka u restoranu Nobu u Malibuu malo su prošetali

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Da njihov odnos i nakon razvoda funkcionira skladno u novim okolnostima Jeff Bezos je pokazao lani kad je bivšoj supruzi čestitao na lanjskom vjenčanju sa šest godina mlađim profesorom Danom Jewettom (44), srednjoškolskim nastavnikom kemije, koji je predavao i njegovoj djeci.

"Dan je sjajan momak, sretan sam i uzbuđen zbog njih dvoje", izjavio je Jeff Bezos, koji zasad ničim nije pokazao da je i on spreman za drugi brak.

Lauren Sanchez mu je i dalje samo djevojka, a odlazak pred matičara njima očito nije uvjet za dobru zabavu.

Linker
24. travanj 2024 05:25