Maja Šuput, Bloom i Nenad Tatarinov

 INSTAGRAM
UPIJA KAO SPUŽVA

Ponosni roditelji Maja Šuput i Nenad Tatarinov blistaju od sreće: "Bloomova prva diploma!"

Sinčić popularne pjevačice i TV voditeljice u ožujku je proslavio drugi rođendan, a engleski uči od malih nogu.

Sinčić popularne pjevačice i TV voditeljice u ožujku je proslavio drugi rođendan, a engleski uči od malih nogu.

Maleni Bloom Tatarinov najpoznatiji je dječak u Hrvatskoj, jer nacija od rođenja prije 27 mjeseci prati svaki njegov korak. Sa svojim roditeljima, popularnom pjevačicom Majom Šuput i Nenadom Tatironovom, koji su četvrtu godišnjicu braka u svibnju proslavili u luksuznom španjolskom ljetovalištu na Ibizi, 2-godišnji Bloom je već proputovao pola svijeta. Pa je red i da paralelno uz materinski hrvatski nauči i - engleski.

Ponosna mama u svojoj je posljednjoj objavi svoje pratitelje počastila nizom preslatkih fotografija Blooma u tatinom naručju i zagrljaju, i to s njegovom prvom diplomom koju je dobio u svom životu. Riječ je o diplomi iz engleskog jezika, koji Bloom Tatarinov uči po sistemu Helen Doron, prilagođenom za bebe i malu djecu do treće godine života u Zagrebu. Za tu prigodu Bloom je odjenuo lanenu košuljicu te bijele hlače, a za frizuru je naravno odabrao svoje preslatke repiće."I pala je prva diploma u životu. Bloom je dobio prvo priznanje za uspješno položenu prvu godinu engleskog, a prve se pamte", napisala je Maja Šuput u opisu.

image

Maja Šuput i Bloom

INSTAGRAM

Odavno je poznato da djeca najbolje uče u najranijoj dobi, jer tada sva znanja, ponašanja i vještine upijaju kao - spužvice. Djetetov mozak, naime, do treće godine života iznimno brzo raste i razvija se, pa tako u tom razdoblju doseže osamdeset posto volumena koji će imati kod odrasla osobe. Dijete u toj dobi svaki trenutak doživljava kao nešto novo i zanimljivo i upija sve podražaje i na taj način stvara nove poveznice i moždane puteve. Razvoj i umnožavanje stanica u mozgu vidljivi su kroz promjene koje vidimo kod djeteta u rastu, gruboj i finoj motorici, emocionalnom razvoju, ponašanju, učenju, spavanju, pamćenju i u najkompleksnijem aspektu – razvoju govora i komunikacijskim sposobnostima. Dijete u najmlađoj dobi s lakoćom upija sve podražaje pa je tako i u stanju usvojiti nekoliko jezika istovremeno bez ikakvih poteškoća.

image

Bloom je u ožujku proslavio drugi rođendan

INSTAGRAM

A maleni Bloom u igraonici ne uči samo engleski, nego se i socijalno razvija, te kroz prilagođene aktivnosti usvaja i razne predčitalačke vještine. Podsjetimo, Maja i Nenad sina su dobili 17. ožujka 2021., a svoj drugi rođendan je proslavio u Dubaiju. "Moj život posljednje dvije godine okrenuo si naopačke, naučio me što je ljubav i što su prave vrijednosti. Volim te neopisivo ljubavi moja mala", tako je glasila mamina rođendanska čestitka. Maja i Nenad upoznali su se 2017. godine, a Maja je vijest o njihovoj ljubavi objavila u studenom iste godine i nakon samo pet mjeseci vezi Nenad ju je zaprosio na Maldivima. Par je uplovio u bračnu luku u svibnju 2019., a od sinčićevog rođenja Majini obožavatelji svaki njegov korak prate na društvenim mrežama, čija je Bloom neosporna zvijezda.

image

Mali Bloom je svjetski putnik i mora znati - engleski

INSTAGRAM
Linker
28. travanj 2024 22:15