Supružnici Abigail Clancy i Peter Crouch na konjičkim utrkama Royal Ascot 2019.

 DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK
OBNOVA ZAVJETA

Počelo je kao šala s probom stare vjenčanice: Nogometaš obnovio zavjete sa ženom na Maldivima

Legendarni engleski nogometaš Peter Crouch nakon 11 godina braka obnovio je zavjete sa suprugom Abbey Clancy na Maldivima.

Legendarni engleski nogometaš Peter Crouch nakon 11 godina braka obnovio je zavjete sa suprugom Abbey Clancy na Maldivima.

Počelo je kao šala u lipnju, probom vjenčanice britanskog dizajnera Gilesa Deacona koju je nosila na vjenčanju prije jedanaest godina.

"Djeca su željela vidjeti kako je njihova mama izgledala na dan svog vjenčanja s tatom, a rezultat je pred vama - i dalje mi savršeno pristaje", napisala je tada u svojoj objavi na Instagramu engleska manekenka Abbey Clancy, supruga legendarnog nogometaša i bivšeg engleskog reprezentativca Petera Croucha.

Pa kad je sve tako dobro ispalo zbog svoje četvero djece odlučili su ponoviti cijelu ceremoniju i nakon jedanaest godina obnoviti bračne zavjete na Maldivima.

Otočna azijska država s lancem od 26 atola, smještena u Indijskom oceanu, čiji se arhipelag proteže 750 kilometara jugozapadno od Šri Lanke i Indije, smatra se rajem na zemlji, a Peter Crouch i Abbey Clancy za svoju su obitelj rezervirali smještaj u luksuznom resortu Anantara Dhigu poznatom po bijelim pješčanim plažama.

image

Abbey Clancy i Peter Crouch na proslavi njezinog 21. rođendana 2007.

JULIAN HAMILTON/SHUTTERSTOCK

"Kad sam je ugledao kako se u vjenčanici približava mjestu na plaži gdje smo obnovili bračne zavjete proradili su mi leptirići u trbuhu. Abbey je za mene i dalje najljepša i najsavršenija žena na svijetu", izjavio je Peter Crouch, koji sa suprugom odgaja kćeri Sophiju i Liberty te sinove Johnnyja i Jacka.

Vjenčali su se 2011. u hotelu Stapleford Park u Leicestershireu, dvije godine nakon što su objavili zaruke, a bračne zavjete su obnovili na plaži ukrašenoj buketima bijelih ruža.

"Naši klinci su uživali, rekli su nam da ljepše obiteljsko putovanje nisu mogli - zamisliti", izjavila je Abbey Clancy.

image

Zajedno su nastupali u reality showu britanske televizije

SHUTTERSTOCK
Linker
27. travanj 2024 09:32