ponosni roditelji

Obitelj Rakitić proslavila kćerin deveti rođendan, Ivanova frizura privukla puno pažnje

Roditelji su za svoju mezimicu organizirali rođendansku proslavu u znaku zoološkog vrta, no frizura nogometaša privukla je više pogleda nego što su planirali.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri za deveti rođendan svoje kćeri Althee organizirali su zabavu s dekoracijama u stilu zoološkog vrta.

"Prije 9 godina prekrasna djevojka je ušla u naše živote sa srcem punim svjetla, naučila nas je kako biti roditelj i izvukla ono najbolje iz naših srca. Volimo te, naša princezo, ti si čarobna", poručili su ponosni roditelji.

Osim brojnih čestitki obožavatelja Althei, ali i ponosnim roditeljima, fotografija obitelji izazvala je i brojne komentare na račun Rakitićeva novog imidža.

"Kad je Rakitić počeo nositi periku?", zapitao se jedan fan, dok se drugi u šali zapitao je li Rakitić sad Geppetto. Njemu je Raquel odgovorila da je trebao biti Pinokio i da mu jako dobro ide.

Ivan i Raquel zajedno su od 2011. godine, a nogometaš je svojedobno ispričao da mu je trebalo sedam mjeseci da osvoji njezino srce.

"To je priča za holivudske filmove. Prvi put kad sam vidio Raquel rekao sam: ‘Ja ću nju oženiti‘. Tek sam bio stigao u Sevillu, bio sam uzbuđen i nisam mogao spavati. Negdje oko ponoći otišao sam na kavu. Da, na kavu. Dakle, nije bilo šanse da ću zaspati... I onda sam je vidio. Bila je konobarica u lokalnom kafiću. Odmah sam se zaljubio. I zaljubljen sam do danas", ispričao je Rakitić za španjolski Sport.

"Nisam joj mogao reći ništa osim ‘bok‘ jer nisam znao ni riječ španjolskog. Rekao sam bratu da ću oženiti tu ženu. Osvajao sam je sedam mjeseci i nije bilo lako. Ali, ono što želim, to ću i dobiti. Jako sam uporan", istaknuo je.

Linker
23. travanj 2024 19:07