Princ Harry i Meghan Markle morali su se evakuirati iz kuće zbog nevremena

 BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA
SPAŠAVANJE ŽIVOTA

Nova noćna mora: Meghan Markle i Harry s djecom se moraju evakuirati iz svog doma!

Gradska uprava Montecita donijela je odluku o evakuaciji stanovnika zbog nezapamćenog olujnog nevremena koje je pogodilo okrug Santa Barbare.

Oluja stoljeća s obilnom kišom koja je ovih dana pogodila okrug Santa Barbare u Kaliforniji, zbog čega su se iz korita izlile tamošnje rijeke i potoci, te poplavile prometnice, rezultirala je brojnim dramatičnim svjedočanstvima i prizorima, ali i odlukom gradskih vlasti Montecita o evakuaciji lokalnog stanovništva dok se oluja ne stiša i dok se ne saniraju posljedice nevremena.

image

Meghan Markle

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Vijest bi vjerojatno prošla nezapaženo da među onima koji su bili prisiljeni napustiti svoje domove nisu neka od najvećih imena svjetskog show businessa poput televizijskih voditeljica Oprah Winfrey i Ellen DeGeneres, pjevačice Katy Perry i glumca Orlanda Blooma, Roba Lowea, Cameron Diaz, ali i princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle, te njihove djece Archieja i Lilibet, u koje su ovih dana uprte sve oči zbog objave prvog dijela Harryjeve biografije "Rezerva".

image

Rijeke i potoci su nabujali i izlili se iz korita, rušili stabla i poplavili prometnice

BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Rijeka laži doslovce se izlila iz korita u Montecitu", "Je li to božanski znak i odgovor odozgo", "Ako im nakon ovoga nije jasno što su učinili...", tako glase samo neki od najzlonamjernijih komentara pored fotografija koje prikazuju razmjere uništenja u Montecitu, u kojem su Harry i Meghan u ljeto 2020. kupili luksuznu vilu za nešto manje od petnaest milijuna dolara.

image

Vlasti su odluku o evakuaciji stanovništva donijele zbog najgoreg olujnog nevremena u posljednjih stotinu godina

KARL LARSEN/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

Njihova kuća je uređena u kalifornijskom boho stilu, u uređenju prevladavaju tople drvene nijanse i plava boja, a uz bazen i privatno igralište s umjetnim jezercem, na raspolaganju su im sauna, spa centar, te soba s biljarom, a zasad nije poznato kamo će se Harry i Meghan s djecom evakuirati.

image

Memoari princa Harryja od danas su u knjižarama

FELIPE RAMALES/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Inače Montecito je u raj za celebrityje promovirao najveći filmski komičar svih vremena Charlie Chaplin, koji je 1928. s grupom investitora sagradio niz apartmana u kojima su slavni mogli uživati u morskim radostima, daleko od očiju javnosti.

Linker
15. travanj 2024 20:51