LAUNCHMETRICS/ SPOTLIGHT
ODLAZI ZAUVIJEK

Njezino zbogom milijunima pratitelja: "Bijesna sam! Ne želim da se ovo ponovi"

Engleski top model Cara Delevingne objasnila je zašto je obrisala svoj profil na društvenoj mreži na kojoj ima devet milijuna pratitelja.

Engleski top model Cara Delevingne objasnila je zašto je obrisala svoj profil na društvenoj mreži na kojoj ima devet milijuna pratitelja.

Sad je bilo dosta, izjavila je, a kap koja je prelila čašu 31-godišnjeg topmodela Care Delevingne bila je nesposobnost administratora društvene mreže da onemoguće hakere da se služe njezinim profilom, te promoviraju i prodaju proizvode s kojima ona ne želi imati ništa.

"Moj profil je hakiran prije dva tjedna, a toliko je vremena trebalo administratorima da mi ponovno omoguće njegovo nesmetano korištenje. Toliko sam bijesna na Twitter ili kako god da se sada zove da odlazim zauvijek. Posebice stoga jer su u tom razdoblju mnogi od vas bili zatrpani smećem koje vam je stizalo pod mojim imenom. Ovo je moja posljednja poruka, jer ne želim da se tako nešto ikada ponovi. Sigurna sam da razumijete da sam to morala napraviti", objavila je Cara u svojoj posljednjoj poruci na svom profilu na platformi X, kako je Elon Musk preimenovao bivši Twitter.

image

Cara Delevingne na 95. dodjeli Oscara u Los Angelesu

CHELSEA LAUREN/SHUTTERSTOCK

I dok on razmišlja kako da korisnicima počne naplaćaviti korištenje svoje platforme, ovaj odlazak i brisanje profila će ga sigurno zaboljeti, jer Cara Delevingne ima čak devet milijuna pratitelja, kojima je poručila da je mogu nastaviti pratiti na Instagramu i TikToku.

Cara je svoj profil na "Twitteru ili kako god da se već sada zove", da citiramo njezine riječi bez prostote koju je integrirala u svoju bijesnu oproštajnu poruku, koristila za komentiranje i objavljivanje svoje istine, ali i promociju mentalnog zdravlja, čiju zaštitu smatra jednim od prioriteta javnog zdravstvenog sustava. Kako je otkrila i sama je imala velikih problema da sačuva mentalno zdravlje, jer se godinama borila s depresijom i anksioznošću, pa i suicidalnim mislima, što ju je odvelo u ovisnost.

image

Cara Delevingne na njujorškoj MET Gali u svibnju

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

Svjetsku javnost posebno je zabrinula lani, zbog svog rastrojenog ponašanja i neurednog izgleda, koje su njezini predstavnici pokušali opravdavati stresom na poslu. Kako god, Cara se u međuvremenu oporavila i ponovno je možemo vidjeti modnim pistama, crvenim tepisima i društvenim događajima. A otkrila je i novu zanimaciju, režiju pa je tako nedavno režirala spot za novu glazbenu zvijezdu Reneé Rapp.

Linker
29. travanj 2024 13:07