Kim kardashian

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL
GOSTUJUĆA ZVIJEZDA

Nevjerojatna transformacija za hit horor seriju: Stigao je trailer s Kim u glavnoj ulozi

Američka poduzetnica i reality zvijezda glumi u dvanestoj sezoni popularnog američkog serijala "American Horror Story".

Američka poduzetnica i reality zvijezda glumi u dvanestoj sezoni popularnog američkog serijala "American Horror Story".

Televizijska vijest dana je prvi trailer nove sezone popularnog serijala "American Horror Story", koji je američka kablovski operater FX objavio kao uvod u dvanaestu sezonu. U njemu su predstavljene tri najveće ženske glumačke zvijezde: Emma Roberts, nećakinja Julije Roberts, engleski topmodel i glumica Cara Delevingne, te 42-godišnja Kim Kardashian.

Američka poduzetnica i reality zvijezda dobila je ulogu Siobhan Walsh, a to je Kim uvjerljivo najveća i najvažnija glumačka uloga. Uz sve čime se bavi u njezinoj filmografiji je 26 naslova, pa se Kim Kardashian može smatrati i glumicom, premda se velika većina njezinih pojavljivanja pred kamerom - ne računajući reality serijale - svodi na pojavljivanje u glazbenim spotovima.

To su zaključili i producenti popularnog serijala čije su najveće zvijezde Evan Peters i Sarah Paulson, a u njemu su uz ostale gostovala brojna velika imena poput Chloe Sevigny i Lady Gage. Sada je tu i Kim Kardashian, čije je zapanjujuća tjelesna transformacija pokazana u traileru koji najavljuje dvanaestu sezonu "American Horror Story: Delicate". Njezin lik će očito biti jedan od pokretača radnje, a u najavnom videu u naručju uspavljuje bebu.

image

Kim Kardashian sa svojim ženskim društvom

INSTAGRAM/KIMKARDASHIAN

Majstori šminke i maske jako su se potrudili da Kim fizički transformiraju, pa su joj izbijelili obrve, prilijepili duge umjetne trepavice i stavili periku..., a sudeći prema prethodnim sezonama mogu se očekivati i drastičniji maskerski zahvati.

Producenti i fanovi Kim Kardashian oduševljeni su njezinom prvom pravom glumačkom ulogom, ali ne dijele svi njihovo mišljenje. Producent serijala Ryan Murphy ranije ju je titulirao kao jednu od najvećih i najsjajnijih televizijskih zvijezda na svijetu te dodatno komplimentirao izražavajući oduševljenje cijelog tima što joj može poželjeti dobrodošlicu u obitelj "American Horror Storyja".

image

kim Kardashian je najveća reality zvijezda

FASHION PPS/BESTIMAGE/PROFIMEDIA

Sama Kim nije se nimalo osvrtala na komentare da je nakon svega pronašla novu nišu za zaradu, te one koji su izražavali bojazan da oduzima posao - profesionalcima. Posebno oštra bila je slavna glumica Sharon Stone koja je izjavila kako Kim nedostojna uloge u takvom serijalu, te da je njezin odabir - loša odluka.

Linker
28. travanj 2024 13:11