Baš uživa

Neodoljivo sladak: Maleni Bloom na dobrom je putu da postane zvijezda poput svoje mame, poslušajte

Sinčić naše poznate pjevačice i Nenada Tatarinova po prvi puta se našao na prekooceanskom putovanju prema Meksiku, a roditelji su ga snimili kako uživa u glazbi i pjevuši tijekom leta.

Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov odvažili su se na put do dalekog Meksika na koji su poveli i jedanaestomjesečnog sinčića Blooma. Obitelj je još jednom pokazala kako su svi izuzetno modno osviješteni, a pohvalili su se i usklađenim outfitima. Par je i prijašnjih godina odlazio na veća putovanja, a omiljeno vrijeme za godišnji odmor im je upravo period nakon Nove godine.

Maja je ovo putovanje nazvala "Epizoda Bloom osvaja Mexico", a šarmantni dječak je već osvojio mnoga srca.

Maja nam je otkrila kako idu u Tulum, grad koji su i ona i Nenad posjetili prije nego što su se upoznali, a velika im je želja bila pružiti malenom Bloomu takvo iskustvo.

"Odlučili smo otići u Tulum prvenstveno zbog Blooma koji se obožava kupati pa jedva čekamo da ga stavimo na pijesak i da uživa u toplijim krajevima", priznaje Maja.

Maleni Bloom je tijekom leta pokazao i svoje vokalne vještine, kao i da uživa u glazbi koju sluša putem slušalica. Veseli dječak nasmijao je svoje roditelje, ali i mnoge obožavatelje, a Maja je u opis storyja napisala "Pjeva si on lagano nakon 13 sati leta".

Modno usklađeni

Iako je Bloomu ovo prvo veliko putovanje, roditelji su ga i ranije vodili u druge zemlje pa mu vožnja avionom svakako nije strana, a čini se kako se maleni dugim putevima uopće ne protivi.

Čitajte i: Dok spava u maminom naručju: Antonija Mišura Sandrić konačno pokazala malenog frajera i otkrila njegovo ime

Modno osviještena Maja često se trudi uskladiti outfite sebe i svoga sinčića, a obožavatelji su u komentarima izrazili oduševljenje predivnom obitelji i preslatkim djetetom koje će uskoro navršiti godinu dana.

Linker
19. travanj 2024 05:27