JOSE PEREZ/BAUER-GRIFFIN/SHUTTERSTOCK
PONOVNE KOMPLIKACIJE

Nastavak serije upitan: Razgovori o drugoj sezoni u posljednje su vrijeme utihnuli zbog niza optužbi protiv Face

Dugoočekivani nastavak serije ‘Seks i Grad‘ premijerno je prikazan početkom prosinca, a tek samo tjedan nakon, pristigao je niz optužbi za seksualno uznemiravanje protiv glumca Chrisa Notha (67), zbog čega cijela budućnost serije postaje neizvjesna.

Dugoočekivani nastavak serije ‘Seks i Grad‘ premijerno je prikazan početkom prosinca, a tek samo tjedan nakon, pristigao je niz optužbi za seksualno uznemiravanje protiv glumca Chrisa Notha (67), zbog čega cijela budućnost serije postaje neizvjesna.

Nema kraja komplikacijama ekipi sa seta. U posljednje vrijeme dosta se razgovaralo o drugoj sezoni novog nastavka serije 'I tek tako..', no čini se kako će sve morati malo pričekati. Naime, skandal koji se provlači kroz medije, te postoji mogućnost da će se nastavak odgoditi na neko vrijeme.

Dvije žene, koje su se predstavile pod pseudonimima Zoe i Lily, optužile su glumca Chrisa Notha koji je utjelovio slavnog Facu za seksualno nasilje. Zoe je izjavila kako ju je glumac uznemiravao kada ga je 2004. upoznala dok je radila u tvrtki koja je poslovala s holivudskim zvijezdama. Lily je rekla da je neugodne scene s Chrisom doživjela 2005. nakon nekoliko čaša alkohola u izlasku.

image

Čini se kako će drugi nastavak priče ipak morati malo pričekati.

DAVE ALLOCCA/STARPIX/SHUTTERSTOCK

Nakon objava takvih priča, zvijezda je demantirala optužbe rekavši kako nikada ne bi prešao granicu i učinio takvo što. Ubrzo se javila treća anonimna žrtva s izjavom kako je imala 18 godina kada ju je Chris seksualno napao dok je radila u restoranu 2010.

Glumica Zoe Lister- Jones (39), koja je s glumcem radila na snimanju serije 'Zakon i Red' složila se kako je glumac imao neprimjereno ponašanje i na snimanju. Nakon niza optužbi, oglasile su se i glavne glumice serije Sarah Jessica Parker, Kristin Davis i Cyntia Nixon duboko razočarane cijelom situacijom davši podršku svim žrtvama.

image

Chris Noth

DAN ROWLEY/BIFA/SHUTTERSTOCK

Sarah Jessica Parker (56) koja igra glavnu ulogu kultne Carrie, ljuta je zbog cijele situacije a kako jedan izvor donosi „Ona je žestoko zaštitnički nastrojena prema Carrie Bradshaw i ljuta je što su ona i svi ostali u seriji dovedeni u ovakvu poziciju. Nije riječ o novcu, već o njezinoj ostavštini. Carrie je bila oduvijek ona koja je pomagala ženama, a sada žene govore da su povrijeđene.“

Čitajte i: Skandal koji trese ‘Seks i grad‘: Konačno se oglasile i slavne kolegice zbog optužbi na račun Face

Sarah nije imala pojma o incidentima prije nego su žene istupile javno s optužbama te još pokušava objasniti sebi što se trenutno događa.

image

Glumačka postava serije 'And Just Like That'.

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Redatelj serije Michael Patrick King (67) nagovijestio je da je još jedna sezona moguća ako se glumci slažu s idejom te ako postoji više priča koje se trebaju ispričati o njihovim likovima. No sada, iako je Nothov lik 'Faca' umro tijekom prve epizode, druga sezona je očito ugrožena zbog njegovog skandala. Zbog toga su brojni obožavatelji putem Twittera izrazili svoje nezadovoljstvo, jer njihova omiljena serija ovisi o liku koji više i nije u scenariju.

Ipak, nekolicina pratitelja primijetila je da recenzije serije na brojnim stranicama i prije nisu bile zavidne, te da skandal možda nema nikakve veze s nastavkom snimanja.

Linker
26. travanj 2024 23:28